Αρχική Αεροπορικά Νέα «Μουσικοδρόμιο»: Οι μουσικές του κόσμου απογειώνονται στο αεροδρόμιο της Αθήνας!

«Μουσικοδρόμιο»: Οι μουσικές του κόσμου απογειώνονται στο αεροδρόμιο της Αθήνας!

aiaΜια νέα πρωτοβουλία του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών είναι το Μουσικοδρόμιο.
Οι μουσικές του κόσμου συναντώνται για 3 ημέρες στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών μέσα από το «Μουσικοδρόμιο», ένα ζωντανό μουσικό πρόγραμμα, που φέρνει στο αεροδρόμιο τρία δημοφιλή ελληνικά μουσικά σχήματα, με ρυθμούς μελωδίες και χορό.
 
Ξεκινώντας την Παρασκευή 25 Μαΐου, οι encardia, στις αναχωρήσεις του αεροδρομίου αλλά χωρίς… «προαναγγελία μουσικών πτήσεων», θα φέρουν στις αποσκευές τους το χαρούμενο ρυθμό της tarantella, μουσικές, τραγούδια και χορό από την πλούσια μουσική παράδοση του ιταλικού νότου (μεταξύ 11 και 4 το απόγευμα).
 
Την 1η Ιουνίου, ακολουθεί το trio Bandoneando, που με «εμφανίσεις έκπληξη» στο διάστημα από 12 το μεσημέρι έως 7 το απόγευμα, θα γεμίσει τις αναχωρήσεις του αεροδρομίου με χορευτικά, φωνητικά και τον ήχο των bandoneon, προσφέροντας  ένα οδοιπορικό στις πιο γνωστές δημιουργίες tango.
 
Οι μουσικές Παρασκευές στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών συνεχίζονται στις 8 Ιουνίου  με τους Burger Project, οι οποίοι θα εμφανίζονται μεταξύ 12:30 και 6 το απόγευμα στο επίπεδο αναχωρήσεων, χαρίζοντας στιγμές ελληνικής και ξένης, ροκ & ποπ μουσικής σε ευρηματικές, απρόοπτες & γεμάτες χιούμορ εκτελέσεις για επιβάτες και επισκέπτες που θα βρεθούν ανάμεσά τους.
                                                                                                           
Τα 3 συγκροτήματα θα αναμιγνύονται με τους διακινούμενους επιβάτες και επισκέπτες δίνοντας έναν ξεχωριστό μουσικό τόνο στην ταξιδιωτική εμπειρία ή στην επίσκεψη στο αεροδρόμιο με τις ζωντανές εμφανίσεις τους!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.