Αρχική Αεροπορικά Νέα Αθήνα – Τελ Αβίβ: το νέο δρομολόγιο της Olympic Air, από 9...

Αθήνα – Τελ Αβίβ: το νέο δρομολόγιο της Olympic Air, από 9 Μαρτίου 2012

Olympic AirH Olympic Air, πιστή στη φιλοσοφία αναβάθμισης των υπηρεσιών της με γνώμονα τις ανάγκες των επιβατών, προσθέτει από τις 9 Μαρτίου 2012 στον προγραμματισμό των τακτικών πτήσεών της την μεγαλύτερη πόλη του Ισραήλ, το Τελ Αβίβ. Με τον τρόπο αυτό, αναβαθμίζει το δίκτυο και την παρουσία της στη Μέση Ανατολή, υλοποιώντας τον μακροπρόθεσμο στρατηγικό σχεδιασμό που έχει χαράξει στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Το νέο δρομολόγιο απευθύνεται σε κοινό που έχει επιχειρηματικές σχέσεις με τη σημαντική αυτή χώρα της Ν.Α. Μεσογείου, αλλά και σε επιβάτες που ταξιδεύουν για διακοπές και αναψυχή. Σε αυτήν την κατηγορία ιδιαίτερο μερίδιο έχουν οι ταξιδιώτες του θρησκευτικού τουρισμού, με δεδομένο ότι στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν μερικοί από τους σημαντικότερους τόπους λατρείας του Χριστιανισμού, του Ιουδαϊσμού και του Ισλάμ. Οι ολοένα και βελτιούμενες σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ, καθιστούν επιτακτική την αύξηση των αεροπορικών συνδέσεων μεταξύ των δύο χωρών και το νέο δρομολόγιο καλύπτει την αυξανόμενη ροή Ισραηλινών τουριστών προς την Ελλάδα.

Επιπλέον το νέο δρομολόγιο της Olympic Air προσφέρει ειδικά πλεονεκτήματα και προνόμια:

Για τους επιβάτες του σκέλους Τελ Αβίβ – Αθήνα η Olympic Air προσφέρει ανταποκρίσεις προς τα Βαλκάνια, την Κύπρο και την Ελλάδα, καθώς και προς όλο το δίκτυο των ελληνικών νησιών στο οποίο επιχειρεί η εταιρία.

Οι επιβάτες που ταξιδεύουν από το Τελ Αβίβ προς την Ελλάδα μπορούν να επισκεφθούν όχι μόνο την Αθήνα αλλά και 31 επιπλέον προορισμούς του εσωτερικού δικτύου της εταιρίας.

Οι επιβάτες που θα επιλέξουν την Olympic Air θα επωφεληθούν από τις ανταγωνιστικές ώρες αναχώρησης και άφιξης του δρομολογίου, αλλά και την κορυφαία ποιότητα υπηρεσιών της εταιρίας.

Οι πτήσεις από Αθήνα προς Τελ Αβίβ θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφη τύπου Airbus A320/A319 τρείς φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα, Παρασκευή και Κυριακή. Την Δευτέρα και την Παρασκευή η αναχώρηση θα γίνεται στις 10:35 πμ, ενώ την Κυριακή στις 11:55 πμ. Αντίστοιχα, από Τελ Αβίβ προς Αθήνα, την Δευτέρα και την Παρασκευή η αναχώρηση είναι προγραμματισμένη για τις 13:20, ενώ την Κυριακή για τις 15:20. (Όλες οι ώρες είναι τοπικές). Την καλοκαιρινή περίοδο η συχνότητα των πτήσεων θα αυξηθεί σε τέσσερις εβδομαδιαίως, προσθέτοντας την Πέμπτη στις προγραμματισμένες πτήσεις. Η διάρκεια πτήσης είναι 1 ώρα και 50 λεπτά, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ δεν υπάρχει διαφορά ώρας.

Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Olympic Air, κ. Γιώργος Ευστρατιάδης δήλωσε:

«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση η Olympic Air επιστρέφει στο Ισραήλ. Από το 1958 η πόλη του Τελ Αβίβ ήταν ένας σημαντικός προορισμός της Ολυμπιακής και σήμερα με μεγάλη ευχαρίστηση ανακοινώνουμε την επαναλειτουργία του δρομολογίου Αθήνα – Τελ Αβίβ – Αθήνα.

Η έναρξη του δρομολογίου συμπίπτει με σημαντικές εξελίξεις στις περιφερειακές και επιχειρηματικές διασυνδέσεις στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Οι αναβαθμισμένες σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ, ειδικά στον επιχειρηματικό τομέα, απαιτούν ευέλικτες και αποτελεσματικές αερομεταφορές μεταξύ των δύο χωρών. Παράλληλα η αυξανόμενη ροή τουριστών καθιστά αναγκαία την αύξηση της συχνότητας των αεροπορικών δρομολογίων και των συναφών υπηρεσιών. Σήμερα Έλληνες τουρίστες ταξιδεύουν πολύ συχνά στους Άγιους Τόπους και άλλους θρησκευτικούς τόπους λατρείας, ενώ τα ελληνικά νησιά γίνονται ελκυστικοί προορισμοί για τους Ισραηλινούς.

Σε αυτό ακριβώς στοχεύει η Olympic Air. Στο να προσφέρει εξαιρετικά ανταγωνιστικά ταξιδιωτικά προγράμματα, απαράμιλλης ποιότητας και με ελκυστική τιμή. Για την Olympic Air η έναρξη του δρομολογίου προς το Τελ Αβίβ αντιπροσωπεύει ακόμα ένα σημαντικό βήμα για την υλοποίηση του στρατηγικού σχεδιασμού της: Να καταστεί ηγέτιδα δύναμη στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου».

Η παραθαλάσσια πόλη του Τελ Αβίβ απέχει 1.200 χλμ. από την Αθήνα. Είναι μια από τις πλέον κοσμοπολίτικες και ενδιαφέρουσες μεγαλουπόλεις, με σημαντικό εμπόριο και βιομηχανία, αξιόλογες πολιτιστικές δραστηριότητες, τέχνες, αξιοθέατα και τουριστικές ευκολίες. Είναι έδρα παραγωγής υψηλής τεχνολογίας, σημαντικών πανεπιστημίων, μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και φυσικά τόπος παραδοσιακής θρησκευτικής αναζήτησης. Πολύ κοντά στην Ελλάδα, σε μια εποχή οικονομικών και ενεργειακών ανακατατάξεων στην περιοχή της Μεσογείου, το Τελ Αβίβ είναι ένας εξαιρετικός προορισμός που συνδυάζει τα επιχειρηματικά ταξίδια με τις διακοπές αναψυχής και τον θρησκευτικό τουρισμό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.