Αρχική Αεροπορικά Νέα H Germanwings ξεκινά νωρίτερα τις πτήσεις προς το Ναντόρ του Μαρόκου!!

H Germanwings ξεκινά νωρίτερα τις πτήσεις προς το Ναντόρ του Μαρόκου!!

GermanwingsΠρώτη προγραμματισμένη πτήση στις 30 Μαρτίου 2012/ Ιδιαίτερα επιτυχής η εισαγωγή του νέου δρομολογίου στην Αφρική/ Αναρίθμητες ακόμη ευκαιρίες ανταπόκρισης!!!

H ψήφος των επιβατών της αγαπημένηες σε όλους, χαμηλού κόστους, αεροπορικής εταιρείας είναι ξεκάθαρη: από όλα τα προηγούμενα δρομολόγια που ανακοινώθηκαν από τη Germanwings για το ερχόμενο θερινό πρόγραμμα 2012, η πόλη του Ναντόρ στο Μαρόκο αναδεικνύεται η δημοφιλέστερη. Ως αποτέλεσμα, η δημοφιλής αεροπορική εταιρία εγκαινιάζει τις πτήσεις της έξι εβδομάδες νωρίτερα από την προγραμματισμένη έναρξη του δρομολογίου.
Αρχικά η Germanwings είχε ανακοινώσει ότι οι πτήσεις προς την πόλη Ναντόρ στα βορειοανατολικά του Μαρόκου, κοντά στη Μεσόγειο, θα ξεκινούσαν μετά τις 25 Μαΐου. Πλέον, η πρώτη πτήση είναι ήδη έτοιμη για αναχώρηση στις 30 Μαρτίου 2012.
Το φετινό καλοκαίρι η Germanwings θα πετά προς Nador κάθε Παρασκευή και από 25 Μαΐου 2012 και έπειτα κάθε Τρίτη και Παρασκευή. Με τη μετάθεση της ημερομηνίας νωρίτερα, η αεροπορική εταιρία χαρίζει στους πελάτες μεγαλύτερη ελευθερία να σχεδιάσουν το ταξίδι τους προς μια από τις ομορφότερες περιοχές της Βορείου Αφρικής.
Η πόλη Ναντόρ δεν είναι προσβάσιμη μόνο από την Κολονία!! Δυνατότητα ανταπόκρισης προσφέρεται από τη Germanwings και με τα δρομολόγια Βερολίνο- Ναντόρ (από 30 Μαρτίου), Μόναχο- Ναντόρ (από 30 Μαΐου), Λονδίνο/ Heathrow- Ναντόρ (από 30 Μαρτίου), Δρέσδη – Ναντόρ (από 30 Μαρτίου) και Λειψία – Ναντόρ (από 30 Μαιου), μέσω της ιστοσελίδας της εταιρίας www.germanwings.com. Όλες οι πτήσεις εκτελούνται μέσω Κολονίας/ Βόννης με άριστους χρόνους μετεπιβίβασης.
Η πόλη είναι ιδιαίτερα  δημοφιλής στο Μαρόκο, παρουσιάζει μεγάλη πληθυσμιακή αύξηση και ανήκει στα σημαντικότερα κέντρα μέσων μαζικής ενημέρωσης της χώρας. Χαρακτηριστικό της περιοχής είναι η Λιμνοθάλασσα Mar Chica, στη δυτική όχθη της οποίας βρίσκεται το Ναντόρ, καθώς και πολλά ακόμη αξιοθέατα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.