Αρχική Διεθνή 95% πτώση στις κρατήσεις αναψυχής για τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου

95% πτώση στις κρατήσεις αναψυχής για τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου

95% πτώση στις κρατήσεις αναψυχής για τους Ολυμπιακούς του ΛονδίνουΚορυφαίοι tour operators εισερχόμενου τουρισμού του Ηνωμένο Βασίλειο αποκαλύπτουν στοιχεία που δείχνουν 95% πτώση στις κρατήσεις αναψυχής για τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου και ορισμένοι έως και 100% πτώση για τον Αύγουστο του 2012.Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της European Tour Operators Association (ETOA) μεταξύ 38 μέλη του (υπεύθυνοι για 2.000.000 τουρίστες ετησίως, που αντιπροσωπεύουν πάνω από 2 δις δολάρια σε έσοδα από τις εξαγωγές προς την οικονομία του Ηνωμένου Βασιλείου), οι αριθμοί δείχνουν μια δραματική πτώση των επισκεπτών αναψυχής και έσοδα για την περιφέρεια της χώρας καθώς και την πρωτεύουσα.

Προηγούμενη έρευνα που διεξήχθη από την ETOA εντόπισε αυτό που αποκαλεί «φούσκα» στην αγορά ξενοδοχείο του Λονδίνου, όπου διογκωμένες τιμές για διαμονή σε ξενοδοχείο και αντιοικονομικούς όρους και προϋποθέσεις, αποτρέπουν τους επισκέπτες αναψυχής, αλλά και τους λάτρεις των σπορ.

Τα νέα στοιχεία δείχνουν ότι ο Tom Jenkins, ETOA Executive Director, έχει δίκιο για τις εκτιμήσεις του για την τρέχουσα και τις μελλοντικές καταστάσεις. Λέει, «Οι προσδοκίες των αριθμών των επισκεπτών που κυκλοφορούν στην ξενοδοχειακή βιομηχανία είναι εξαιρετικά διογκωμένες. Αν οι βρετανικές επιχειρήσεων βασίζουν τα σχέδια τους σε “φουσκωμένα” δεδομένα, το Λονδίνο θα υποφέρει οικονομικά, όπως έχει παρατηρηθεί από προηγούμενες διοργανώτριες πόλεις.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.