Αρχική General 5.6 ο δεύτερος σεισμός της Τετάρτης στη Τουρκία, Ο σεισμολόγος Ντογάν Καλαφάτ...

5.6 ο δεύτερος σεισμός της Τετάρτης στη Τουρκία, Ο σεισμολόγος Ντογάν Καλαφάτ δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN Turk ότι περιμένει αρκετούς μετασεισμούς

Ο σεισμολόγος Ντογάν Καλαφάτ δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN Turk ότι περιμένει αρκετούς μετασεισμούς μέσα σε χρονικό διάστημα τριών εβδομάδων. Προειδοποίησε τον κόσμο να μην επιστρέψει στα σπίτια του αν έχουν ζημιές.

Η λαϊκή δυσαρέσκεια έχει αυξηθεί εναντίον του κυβερνήτη της επαρχίας Βαν Μουνίρ Καράλογλου ο οποίος, μετά το σεισμό των 7,2 βαθμών της 23ης Οκτωβρίου, είχε καλέσει τον κόσμο να επιστρέψει στις πολυκατοικίες του αν δεν είχαν ζημιές.

Μετά τον καταστροφικό σεισμό της 23ης Οκτωβρίου, το Βαν χτύπησαν την Τετάρτη 5,6 Ρίχτερ, που οδήγησαν στην κατάρρευση 25 κτιρίων που είχαν ήδη υποστεί ζημιές -μόνο δύο από τα οποία ήταν άδεια. Τα συνεργεία διάσωσης έχουν ανασύρει μέχρι στιγμής ζωντανά 28 άτομα, ενώ είχαν εντοπιστεί σοροί 12 ανθρώπων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.