Αρχική Τουρισμός ΣΕΤΕ: Οι τουριστικές υπηρεσίες τιμολογούνται σε Ευρώ και οι τουριστικές επιχειρήσεις υπογράφουν...

ΣΕΤΕ: Οι τουριστικές υπηρεσίες τιμολογούνται σε Ευρώ και οι τουριστικές επιχειρήσεις υπογράφουν συμβόλαια μόνο σε Ευρώ

Ο κ. Ανδρέας Ανδρεάδης, Πρόεδρος ΣΕΤΕΣε σχέση με το θόρυβο που έχει δημιουργηθεί μετά από αίτημα του γνωστού tour operator TUI, για πρόβλεψη διακανονισμού πληρωμών σε δραχμές, ο ΣΕΤΕ απέστειλε επιστολή στην οποία σημειώνει τα εξής:

Το νόμισμα της χώρας είναι το Ευρώ. Οι τουριστικές υπηρεσίες τιμολογούνται σε Ευρώ και οι τουριστικές επιχειρήσεις υπογράφουν συμβόλαια μόνο σε Ευρώ. Οποιαδήποτε αναφορά σε κάθε άλλο και μάλιστα μη υφιστάμενο νόμισμα, είναι έξω από κάθε λογική και συζήτηση.

Ο ΣΕΤΕ συστήνει στις ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις να αγνοήσουν παρόμοια  αιτήματα από οπουδήποτε και εάν προέρχονται. Τέτοιες ενέργειες είναι εξαιρετικά ατυχείς και εκτός κανόνων δεοντολογίας και επιχειρηματικής ηθικής.

Τέλος, θεωρούμε ότι οι ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις πρέπει να ενδυναμώσουν τη συνεργασία τους με τους διεθνείς εταίρους και συνεργάτες τους ενόψει της δύσκολης τουριστικής χρονιάς του 2012.  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.