Αρχική Σύλλογοι ΓΕΠΟΕΤ Παραμερίστε μικροκομματικές ή προσωπικές διαφορές και φανείτε αντάξιοι των ιστορικών περιστάσεων

ΓΕΠΟΕΤ Παραμερίστε μικροκομματικές ή προσωπικές διαφορές και φανείτε αντάξιοι των ιστορικών περιστάσεων

ΓΕΠΟΕΤΕπιστολή προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας απέστειλλε η ΓΕΠΟΕΤ, με την οποία ζητά την άμεση άμεση διέξοδο από το κλίμα αβεβαιότητας με ένα κυβερνητικό σχήμα του οποίου θα ηγείται ένας πρωθυπουργός κύρους.

Σας παραθέτουμε την επιστολή

Το πανελλήνιο παρακολουθεί με αγωνία και δέος τους βυζαντινισμούς και τα πισωγυρίσματα για την συγκρότηση της τραγικά αναγκαίας κυβέρνησης στοιχειώδους συναίνεσης προκειμένου να δοθούν τα απαραίτητα εχέγγυα στην Ευρωζώνη και την ΕΕ για την συνέχιση της δανειοδότησης της Ελλάδος, την επικύρωση της συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου που προβλέπει και μείωση του χρέους αλλά κυρίως για την παραμονή της χώρας στην ΟΝΕ.

Ως φορέας του σημαντικότερου τομέα του τουρισμού και του μόνου που παρά τις αντιξοότητες έδειξε σαφή σημεία ανόδου, σας γνωρίζουμε ότι απειλείται η τουριστική περίοδος του 2012 όχι μόνο από την έλλειψη ενός σταθερού προγράμματος προβολής αλλά και από την αβεβαιότητα της οικονομικής,  πολιτικής και κοινωνικής σταθερότητας. Ακόμα, σας γνωρίζουμε ότι ορισμένοι διοργανωτές πακέτων – Τour Operators – προς την χώρα μας άρχισαν να πιέζουν τους Έλληνες παρόχους υπηρεσιών (ξενοδοχεία, τουριστικά γραφεία κλπ) για την σύναψη συμβολαίων σε δραχμές καθυστερώντας την καταβολή των άκρως αναγκαίων προκαταβολών για τις πρoκρατήσεις του 2012. Είναι αδιανόητη και λίαν επικίνδυνη οποιαδήποτε συζήτηση γίνεται ενώ το νόμισμά μας είναι το ευρώ.

Σ’ αυτές τις κρίσιμες ώρες που ζει η χώρα και όλοι οι Έλληνες πολίτες, αν καταστραφεί και ο τουρισμός, ο μεγαλύτερος και πλέον προσοδοφόρος τομέας της εθνικής οικονομίας, το μοναδικό στήριγμα μας αυτήν την στιγμή, που απασχολεί άμεσα και έμμεσα σχεδόν 1 εκατομμύριο συμπολίτες μας, θα σημάνει και το τέλος της παραπαίουσας οικονομίας μας.
Αυτήν την ύστατη στιγμή, σας καλούμε να παραμερίσετε τις όποιες μικροκομματικές ή προσωπικές διαφορές και να φανείτε αντάξιοι όχι μόνο των ιστορικών περιστάσεων αλλά και να σταθείτε δίπλα στον πολύπαθο και ταλαιπωρημένο ψυχικά και σωματικά ελληνικό λαό.

Αξιότιμοι κύριοι, δώστε άμεση διέξοδο σε αυτό το κλίμα αβεβαιότητας με ένα κυβερνητικό σχήμα του οποίου θα ηγείται ένας πρωθυπουργός κύρους με σαφή προσανατολισμό στην διαβεβαίωση των εταίρων μας ότι η Ελλάδα θα υλοποιήσει τις υποχρεώσεις της, ούτως ώστε να εξασφαλιστεί η δανειοδότηση της και να γίνει η κατάλληλη προετοιμασία για τις εκλογές. Οποιαδήποτε άλλη λύση επιμέρους σκοπιμοτήτων θέτει σε καταστροφική θέση τον ελληνικό τουρισμό και την χώρα μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.