Αρχική Πολιτισμός Χριστουγεννιάτικο Meet Market στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων

Χριστουγεννιάτικο Meet Market στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων

Χριστουγεννιάτικο Meet Market στην «Τεχνόπολις» του Δήμου ΑθηναίωνΧριστουγεννιάτικο Meet Market στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011 στις αίθουσες «Κωνσταντίνος Καβάφης» και «Τάκης Παπατσώνης», «Τεχνόπολις», (Πειραιώς 100, Γκάζι).

Μεγαλύτερο και πιο κεφάτο από ποτέ το χριστουγεννιάτικο Meet Market γιορτάζει τα τέταρτα γενέθλιά του και την τριακοστή του διοργάνωση καλωσορίζοντας τη γιορτινή περίοδο. Τοπικοί σχεδιαστές, καλλιτέχνες και ανεξάρτητοι δημιουργοί, παρουσιάζουν ρούχα, αξεσουάρ, vintage και retro εκθέματα, καλλιτεχνικά αντικείμενα, κοσμήματα, οργανικά προϊόντα υγιεινής διατροφής, βιβλία, έπιπλα, λιχουδιές και διαδραστικά παιχνίδια. Η γιορτινή ατμόσφαιρα θα πλαισιώνεται και από ένα μουσικό line up από Αθηναίους Dj’s και παραγωγούς.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν νέες ιδέες και δημιουργίες, να βρουν αυτό που τους ταιριάζει ή απλά να χαρούν μια ξεχωριστή γιορτή. Επίσης, μπορούν να παίξουν το καθιερωμένο παιχνίδι του Meet Market και να κερδίσουν δώρα.

Είσοδος Ελεύθερη

Ημέρες και Ώρες Λειτουργίας : Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011, 15:00 – 00:00

                                                   Κυριακή 11 Δεκεμβρίου  2011, 13:00 – 23:00

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.