Αρχική Τεχνολογία Δημιουργείται από τη περιφέρεια Πελοποννήσου το «Πελοποννήσος Web 2.0»

Δημιουργείται από τη περιφέρεια Πελοποννήσου το «Πελοποννήσος Web 2.0»

Δημιουργείται από τη περιφέρεια Πελοποννήσου το «Πελοποννήσος Web 2.0»Το σχεδιασμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την δημιουργία της «Πελοποννήσου Web 2.0» παρουσίασε η αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου.

Στο πλαίσιο αυτό, αναδείκνύεται ο συντονισμός των ενεργειών της πρώτης αιρετής διοίκησης για την δημιουργία των αναγκαίων δομών, σε επίπεδο λειτουργίας των υπηρεσιών, που θα αποτελέσουν το αντικείμενο της ψηφιακή ολοκλήρωσης. Η λογική ανάπτυξης αυτού του σχεδιασμού βασίζεται στη δημιουργία μιας απλής και κατανοητής από τους πολίτες και τους επιχειρηματίες ηλεκτρονικής πλατφόρμας που θα διευκολύνει την καθημερινότητα τους, χωρίς να περιπλέκει τους ίδιους και τις υπηρεσίες σε μια αέναη γραφειοκρατική περιπέτεια.

Αποστολή του σχεδιασμού είναι να μεταφέρει τις υπηρεσίες στην νέα εποχή με όρους που είναι κατανοητοί από τους πολίτες και τους επιχειρηματίες και προσομοιάζουν σε απλότητα χρήσης στα δίκτυα κοινωνικής σύνδεσης και ενημέρωσης, στα οποία με μαζικότητα οι σύγχρονοι πολίτες συμμετέχουν και ενεργοποιούνται δραστικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.