Αρχική Διεθνή Φορολογικά προνόμια σε ξένους επενδυτές σκέφτεται να δώσει η Μόσχα

Φορολογικά προνόμια σε ξένους επενδυτές σκέφτεται να δώσει η Μόσχα

H Μόσχα θέλει να προσφέρει φορολογικά προνόμια στους ξένους επενδυτέςΣύμφωνα με χθεσινό ρεπορτάζ της RIA Novosti, οι αρχές της Μόσχας θέλουν να απλοποιήσουν τις διοικητικές διαδικασίες και να παρέχουν φορολογικά προνόμια για τους ξένους επενδυτές.
Ο επικεφαλής εξωτερικών, οικονομικών και διεθνών σχέσεων, Georgy Muradov δήλωσε την Τρίτη. «Πρέπει να ενθαρρύνουμε τους ξένους επενδυτές, μειώνοντας τον αριθμό των διοικητικών διαδικασιών και την παρέχοντας φορολογικά προνόμια. Εκτός αυτού, θα πρέπει να εξετάσουμε τη δημιουργία ενός ενιαίου συστήματος για τους ξένους επενδυτές,”. “Οι επενδύσεις, το 2009, ανήλθαν σε $ 27 δισεκατομμύρια,” πρόσθεσε ο Muradov, ενώ η εκροή κεφαλαίων από τη Μόσχα ανήλθε σε 58 δισεκατομμύρια δολάρια, συμπεριλαμβανομένων των $ 16 δισ. άμεσων επενδύσεων. Τόνισε επίσης πως οι επενδύσεις στη βιομηχανία και την επιστήμη έχουν πολύ μεγάλη σημασία για την πόλη, ωστόσο, “το 2009, μόνο 400 εκατομμύρια δολάρια επενδύθηκαν σε αυτό τον τομέα, δηλ. το ένα τοις εκατό των συνολικών επενδύσεων».

Πηγή http://en.rian.ru

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.