Αρχική Tourism ASTA: Η πρόθεση του Προέδρου δεν ήταν να δυσφημιστεί η βιομηχανία των...

ASTA: Η πρόθεση του Προέδρου δεν ήταν να δυσφημιστεί η βιομηχανία των γραφείων ταξιδίων

Η βιομηχανία των γραφείων ταξιδίων των ΗΠΑ βοηθά πάνω από 144 εκατομμύρια ταξιδιώτες να πάνε όπου θέλουν κάθε χρόνο.
Η  ASTA σε απάντηση σε δήλωση που έκανε ο Πρόεδρος Ομπάμα σχετικά με το πώς το Διαδίκτυο έχει αντικαταστήσει πολλές θέσεις εργασίας, και ανάμεσά τους, τους ταξιδιωτικούς πράκτορες, στηρίζοντας τη βιομηχανίας των ταξιδιωτικών γραφείων τόνισε τα εξής

Στην ομιλία του, ο Πρόεδρος Ομπάμα δήλωσε ότι «… μία από τις προκλήσεις όσον αφορά την ανοικοδόμηση της οικονομίας μας είναι οι επιχειρήσεις έχουν πάρει τόσο αποτελεσματική ώστε – όταν ήταν η τελευταία φορά που κάποιος πήγε σε μια ταμίας τράπεζας αντί να χρησιμοποιήσετε το ΑΤΜ, ή να χρησιμοποιηθεί ένα ταξίδι πράκτορα και όχι μόνο πηγαίνει σε απευθείας σύνδεση; Πολλές θέσεις εργασίας που χρησιμοποιείτε για να είναι εκεί έξω που απαιτούν οι άνθρωποι τώρα έχουν αυτοματοποιηθεί. “

“Η πρόθεση του Προέδρου σίγουρα δεν ήταν να δυσφημιστεί η βιομηχανία των γραφείων ταξιδίων, η δήλωσή του καθιστά σαφή την ανάγκη για μεγαλύτερη εκπαίδευση και την κατανόηση του ρόλου που διαδραματίζουν οι ταξιδιωτικοί πράκτορες στην αγορά σήμερα”, δήλωσε ο CEO της ASTA Τόνι Gonchar. “Η ASTA επικοινώνησε ήδη με τον Πρόεδρο και ενημέρωσε για την συμβολή του ταξιδιωτικού πράκτορα στην οικονομία.”

Με επιστολή της, η ASTA μετά από δηλώσεις του Προέδρου Ομπάμα, ενημέρωσε τον Πρόεδρο ότι σήμερα, το ταξιδιωτικό πρακτορείο της βιομηχανίας των ΗΠΑ “αποτελείται από περίπου 10.000 επιχειρήσεις με έδρα τις ΗΠΑ που λειτουργούν σε 15.000 σημεία. Έχουμε μια ετήσια μισθοδοσία περί τα 6,3 δις $. Το πιο σημαντικό, οι επιχειρήσεις αυτές δίνουν πλήρη απασχόληση σε περισσότερους από 120.000 Αμερικανούς φορολογούμενους».

Επίσης, η βιομηχανία των γραφείων ταξιδίων των ΗΠΑ:
είχε περισσότερες από 146 δισεκατομμύρια δολάρια ετήσιες πωλήσεις ταξιδίων, που αντιπροσωπεύουν περισσότερο από το 50 τοις εκατό του συνόλου των ταξιδίων που πωλούνται. Οι πωλήσεις αυτές περιλαμβάνουν περισσότερο από το 50 τοις εκατό όλων των αεροπορικών εισιτηρίων, περισσότερο από 79 τοις εκατό των περιηγήσεων και περισσότερο από 78 τοις εκατό του συνόλου των κρουαζιερών.
Η βιομηχανία των γραφείων ταξιδίων των ΗΠΑ βοηθά πάνω από 144 εκατομμύρια ταξιδιώτες να πάνε όπου θέλουν κάθε χρόνο.
«Η τουριστική βιομηχανία εξακολουθεί να αποτελεί επιχείρηση χτισμένη στις προσωπικές σχέσεις», πρόσθεσε ο Gonchar. «Οι Αμερικανοί έχουν την επιθυμία να ταξιδέψουν, και συνεχίζουν να στρέφονται στους έμπειρους ταξιδιωτικούς πράκτορες ώστε να κάνουν πραγματικότητα αυτές τις διακοπές όνειρο.
Μια μελέτη από τη Forrester Research διαπίστωσε ότι κατά το πρώτο τρίμηνο του 2010, 28 τοις εκατό των ταξιδιωτών αναψυχής των ΗΠΑ που έχουν κάνει κράτηση απευθείας τους είπαν ότι θα τους ενδιέφερε να χρησιμοποιούν ένα καλό, παραδοσιακό ταξιδιωτικό πράκτορα. Επιπλέον, μια μελέτη της ASTA που κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτό το έτος, περιελάμβανε αύξηση των εσόδων το 2010 σε σύγκριση με το 2009.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.