Αρχική Αεροπορικά Νέα ΗΠΑ επιβάλλει αυστηρότερους κανόνες για τις αεροπορικές εταιρείες

ΗΠΑ επιβάλλει αυστηρότερους κανόνες για τις αεροπορικές εταιρείες

αυστηρότεροι κανόνες για τις αεροπορικές στην ΑμερικήΣε ισχύ αυστηρότεροι κανόνες για τις αεροπορικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στις ΗΠΑ.

Από τις 23 Αυγούστου, οι επιβάτες δικαιούνται μεγαλύτερη αποζημίωση αν δεν ταξιδέψουν με την πτήση που έχουν κλείσει θέση λόγω υπεράριθμων κρατήσεων (overbooking).

Οι ταξιδιώτες θα λάβουν το διπλάσιο της τιμής του εισιτηρίου τους με μέγιστη αποζημίωση τα $ 650, εάν η πτήση τους έχει καθυστέρηση για μερικές ώρες.

Ενώ μέχρι τώρα, οι επιβάτες δικαιούντο αποζημίωση ίση με την αξία του εισιτηρίου τους, και μέγιστη τα $ 400.

Για μεγαλύτερες καθυστερήσεις οι αεροπορικές εταιρείες θα αναγκαστούν να πληρώνουν έως και τέσσερις φορές την αξία του εισιτηρίου, με μέγιστη αποζηίωση τα $ 1.300. Ενώ μέχρι τώρα η εν λόγω μέγιστη αποζημίωση ήταν στα $ 800.

Επίσης θεσπίστηκαν αυστηρότεροι κανόνες για τις αεροπορικές εταιρείες ώστε να ενημερώνουν ευκρινώς στις ιστοσελίδες τους όλα τα έξοδα, γα την έκδοση ενός εισιτηρίου, περιλαμβανομένων των αποσκευών και των τελών ακύρωσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.