Αρχική Ξενοδοχεία Η Google πηγαίνει “Places” – το ξενοδοχείο σας είναι έτοιμο για την...

Η Google πηγαίνει “Places” – το ξενοδοχείο σας είναι έτοιμο για την βόλτα;

Η Google πηγαίνει "Places"Τους τελευταίους μήνες η Google έχει εισάγει το “+1” ως ανταγωνιστή του Facebook “Like”, έχει ξεκινήσει δηλαδή το Google + social network, και έχει αφαιρέσει τα σχόλια τρίτων από τις σελίδες Places. Για τα ξενοδοχεία έχει προσθέσει τιμές και διαθεσιμότητα σε Google Maps και σελίδες Places και εισήγαγε το Hotel Finder.

Τι σημαίνει αυτό για τα ξενοδοχεία και τις τουριστικές επιχειρήσεις;
Καθώς η Google γίνεται όλο και πιο κοινωνική, πιο κινητική και πιο εστιασμένη στο χρήστη που δημιουργεί-περιεχόμενο, οι σελίδες Google Places εξελίσσονται ως ο ακρογωνιαίος λίθος της online παρουσίας της επιχείρησης. Ήρθε η ώρα η καταχώριση κάθε εταρίας να αποτελέσει αναπόσπαστο μέρος τoυ online προγράμματος marketing.

Η βελτιστοποίηση της καταχώρισής στο Google Places σημαίνει πως το περιεχόμενο είναι πλήρες, ακριβές και ενημερωμένο.

Όλο το περιεχόμενο του Google Places ελέγχεται ή επηρεάζεται από εσάς: περιγραφή, κατηγορίες, πρόσθετες λεπτομέρειες, ειδικές προσφορές, εικόνες. Δεν υπάρχει κανένα κόστος και μπορεί εύκολα να γίνει από εσάς τους ίδιους.

Google παρέχει λεπτομερείς οδηγίες (βλ. παρακάτω συνδέσμους):
Create a great listing, How to respond to reviews, Business listing titles, Business types και Adding useful descriptions and relevant categories

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.