Αρχική General Ο Οργανισμός ΔΗΩ επεκτείνει τις δραστηριότητές του στο ISO 22000 και στο...

Ο Οργανισμός ΔΗΩ επεκτείνει τις δραστηριότητές του στο ISO 22000 και στο ISO 9001

ΔΗΩΟ Οργανισμός ΔΗΩ, με την πολυετή εμπειρία και ηγετική δραστηριότητας και παρουσίας στο χώρο των Επιθεωρήσεων και της Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων, μετά και την επιτυχημένη δραστηριοποίηση  του στην Πιστοποίηση Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων, επέκτεινε πρόσφατα τις διαπιστευμένες από το ΕΣΥΔ δραστηριότητές του, με την προσθήκη νέων πεδίων πιστοποίησης για το Πρότυπο ISO 22000 – καλύπτοντας πλέον τις επιχειρήσεις της αλυσίδας τροφίμων, για Παρασκευή, Τυποποίηση, Διακίνηση, Αποθήκευση και Μεταφορά προϊόντων, μικρής και μακράς διάρκειας, (γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα, αυγά, φρούτα και λαχανικά, ελαιόλαδο, έλαια, βρώσιμες ελιές, οίνο, ποτά και αφεψήματα, ζυμαρικά και άλευρα, μπισκότα και λοιπά αρτοσκευάσματα, κονσερβοποιημένα προϊόντα, σνακ και προϊόντα ζάχαρης, μέλι και μελισσοκομικά προϊόντα, αρτύματα, καρυκεύματα και άλατα).
Προχώρησε επίσης στην διαπίστευση του, για την Πιστοποίηση Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα με το Πρότυπο ISO 9001:2008, στον κλάδο της βιομηχανίας τροφίμων. Το Πρότυπο ISO 9001, ουσιαστικά παρέχει τη δυνατότητα τόσο στην επιχείρηση που το εφαρμόζει, όσο και στο Φορέα Πιστοποίησης, να αξιολογούν συνεχώς την ικανότητα της επιχείρησης να ικανοποιεί (α) τις απαιτήσεις που θέτουν οι πελάτες της, (β) τις εφαρμοστέες για το παραγόμενο προϊόν, νομικές και κανονιστικές απαιτήσεις, καθώς και (γ) τις απαιτήσεις που η ίδια η επιχείρηση θέτει.

 

Όπως δήλωσε ο Διευθυντής Πιστοποίησης Συστημάτων Διαχείρισης του Οργανισμού ΔΗΩ, κ. Κώστας Μαυρόπουλος, «η πιστοποίηση με ISO 9001 προσφέρει σαφή πλεονεκτήματα σε μια επιχείρηση, ως προς τον ανταγωνισμό, με όρους προστιθέμενης αξίας, καθώς παρέχει τη δυνατότητα αποτελεσματικής  προσαρμογής της, στις συνεχώς διαμορφούμενες απαιτήσεις της αγοράς.

Κάθε επιχείρηση καλείται όχι μόνο να αποδεικνύει την ικανότητά της να ανταποκρίνεται πλήρως στις εκάστοτε απαιτήσεις, αλλά και να παρέχει για το σκοπό αυτό εχέγγυα κύρους, αξιοπιστίας και συνέπειας για αυτό. Τρία βασικά στοιχεία που ο Οργανισμός ΔΗΩ προσφέρει στις επιχειρήσεις επί σειρά ετών, τόσο στο χώρο της πιστοποίησης των Προϊόντων Βιολογικής Παραγωγής, αλλά και πιο πρόσφατα στο χώρο της Ασφάλειας Τροφίμων με το ISO 22000 όσο και τελευταία, των Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας με το  ISO 9001»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.