Αρχική Hotels Astir Beach Funday – Κοντά στην θάλασσα και το περιβάλλον

Astir Beach Funday – Κοντά στην θάλασσα και το περιβάλλον

Astir Beach FundayΘάλασσα και φυσικό περιβάλλον. Με μία κίνηση η εικόνα τους αλλάζει σε βάθος…Στις 5 Ιουνίου, η Astir Beach φέρνει τον κόσμο του φυσικού και του θαλάσσιου περιβάλλοντος της παραλίας μπροστά στα μάτια όλων όσοι θέλουν να τον ανακαλύψουν. Από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα, περιμένουμε μικρούς και μεγάλους για να στείλουμε όλοι μαζί ένα ηχηρό μήνυμα για την προστασία του Περιβάλλοντος και των Ωκεανών, αλλά και να απολαύσουμε μία ολοήμερη πρόταση διασκέδασης σε ένα μοναδικό concept παραλίας.
Για μια ακόμη χρονιά, το σύνθημα θα δώσετε εσείς, οι χορηγοί και οι συνεργάτες της Astir Beach. Επαγγελματίες δύτες από την Σχολή Aqua Divers Club θα βουτήξουν περιμετρικά της παραλίας και θα περισυλλέξουν όλα τα εχθρικά για το περιβάλλον του βυθού αντικείμενα, ενώ οι θαρραλέοι λουόμενοι θα μπορούν να βιώσουν ένα ταξίδι στον βυθό της Astir Beach χωρίς χρέωση.
Ακολουθώντας το όραμα για μια νέα αντίληψη παραλίας, με σεβασμό στο περιβάλλον και τον πολιτισμό και με προσανατολισμό στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, η ΑΣΤΗΡ ΠΑΛΑΣ ΑΞΕ συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία της με την νο1 εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα, COSMOTE, και καλωσορίζει στην Astir Beach τον νέο χορηγό, την μάρκα-ηγέτη στην φροντίδα της επιδερμίδας ΝΙVΕΑ.
O Μέγας Χορηγός της παραλίας, η COSMOTE, θα σας διασκεδάσει με εξωτικούς βραζιλιάνικους ρυθμούς και παράλληλα θα απολαύσετε επίδειξη Capoeira από τους Cordão de Ouro, και Limbo για όλους.Ο νέος χορηγός, η ΝΙVEA, σας καλεί στο NIVEA Lounge για μια μοναδική εμπειρία με δωρεάν υπηρεσίες και συμβουλές περιποίησης και ομορφιάς, ενώ ένα photobooth θα σας περιμένει να φωτογραφηθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. 
Αποκλειστικά για τους μικρούς μας φίλους, μια νέα πρόταση στο χώρο των παιδαγωγικών δραστηριοτήτων, το «Παιχνιδαγωγείο», επιφυλάσσει πρωτότυπα παιχνίδια και εκπλήξεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.