Αρχική General Φιλοξενία Ρώσων και άλλων Ρωσόφωνων ταξιδιωτικών πρακτόρων στην Ελλάδα από τη MidEast...

Φιλοξενία Ρώσων και άλλων Ρωσόφωνων ταξιδιωτικών πρακτόρων στην Ελλάδα από τη MidEast Travel

MIDEAST TOURSΜε απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η φιλοξενία Ρώσων και άλλων Ρωσόφωνων ταξιδιωτικών πρακτόρων στην Ελλάδα από τη MidEast Travel. Στo διάστημα της επίσκεψης αυτής, η MidEast στόχο είχε να παρουσιάσει την Ελλάδα ως έναν τουριστικό προορισμό που μπορεί να ανέρχεται στις πρώτες προτιμήσεις των ταξιδιωτών από τη Ρωσία και τις υπόλοιπες Ρωσόφωνες χώρες.

Η ομάδα της MidEast ανέλαβε, εκτός από τη φιλοξενία, και την ξενάγηση των αντιπροσώπων των ξένων αυτών γραφείων στα τουριστικά αξιοθέατα της Αθήνας αλλά και σε επιλεγμένα ελληνικά νησιά. Στη διάρκεια του ταξιδιού τους, οι πράκτορες του εξωτερικού είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τις Ελληνικές ομορφιές σε συνδυασμό με την πλούσια ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά της χώρας μας. Επιπλέον, άκρως θετικά ήταν τα σχόλιά τους σχετικά με τις υπηρεσίες αλλά και την εξυπηρέτηση που εισέπραξαν από τα ξενοδοχεία τα οποία – προς τιμήν τους – φιλοξένησαν τους πράκτορες.

Η κυρία Κατερίνα Μούσμπε, Διευθύντρια της MidEast, δήλωσε: «Η MidEast βρίσκεται πάντα στο κέντρο των εξελίξεων ακολουθώντας τις τάσεις της αγοράς τουρισμού. Με την υποστήριξη της Πολιτείας και τη δραστική μείωση του χρόνου αναμονής των Ρώσων πολιτών για την έκδοση βίζας για την Ελλάδα, παρατηρείται μια άνευ προηγουμένου αύξηση του εισερχόμενου τουρισμού από τη Ρωσία στη χώρα μας. Είναι μεγάλη τιμή για την εταιρεία μας να φιλοξενεί μερικούς από τους πιο σημαντικούς ταξιδιωτικούς πράκτορες των Ρωσόφωνων αγορών αλλά κυρίως είναι τεράστια η περηφάνια μας όταν εισπράττουμε τόσο θετικά σχόλια για τη χώρα μας. Είναι σίγουρο ότι με πολλή και σωστή δουλειά από μέρους μας, θα καταφέρουμε όχι μόνο να προσελκύσουμε ένα μερίδιο αγοράς Ρωσόφωνων τουριστών, αλλά και να το διατηρήσουμε και να το επεκτείνουμε μέσα στα επόμενα χρόνια».

Έπειτα από την επιτυχία και των τελευταίων αυτών προσπαθειών προβολής της χώρας μας, η MidEast συνεχίζει την προσπάθεια επικοινωνίας της ομορφιάς της Ελλάδας και σε άλλες χώρες του εξωτερικού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.