Αρχική General Συνάντηση του Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρη Ρέππα με τους Πρέσβεις...

Συνάντηση του Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρη Ρέππα με τους Πρέσβεις Ισπανίας, Γαλλίας και Γερμανίας

Ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρης ΡέππαςΟ Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρης Ρέππας, δέχθηκε την Παρασκευή 18, Φεβρουαρίου, στο γραφείο του, κατόπιν αιτήματός τους, τους πρέσβεις της  Ισπανίας Miguel Fuentes, της Γαλλίας Christophe Farnaud και της Γερμανίας Roland Michael Wegener, οι οποίοι έθιξαν το ζήτημα των πέντε αυτοκινητοδρόμων και το ενδιαφέρον τους να στηρίξουν τα έργα έως την ολοκλήρωσή τους.
Ο κ. Ρέππας επαναβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Κυβέρνησης να προχωρήσουν οι πέντε συμβάσεις παραχώρησης και τους ενημέρωσε ότι είναι σε διαπραγματεύσεις με τους αντισυμβαλλόμενους προκειμένου να αντιμετωπισθούν εκκρεμή ζητήματα. Ακόμη, αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει το Δημόσιο ώστε να είναι συνεπές ως προς τις υποχρεώσεις του σύμφωνα με τις συμβάσεις.
Ο Υπουργός επανέλαβε ότι αποτελεί θέμα πρώτης προτεραιότητας η αποτελεσματική διαχείριση των ζητημάτων που έχουν ανακύψει και η βελτίωση κάποιων παραμέτρων, όπως αυτή που αφορά στα διόδια, ώστε να συνεχισθούν και να ολοκληρωθούν τα έργα που αποτελούν σημαντικό μοχλό ανάπτυξης για την χώρα, ιδίως αυτή τη στιγμή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.