Αρχική Airlines News Turkish Airlines Euroleague – Lucky Ticket

Turkish Airlines Euroleague – Lucky Ticket

THY Euroleague Competition - Gulay OzturkΣειρά ενεργειών για την προώθηση του Final Four της Turkish Airlines Euroleague, πραγματοποιεί η διοργανώτρια αρχή. Απώτερος στόχος είναι η μέγιστη δυνατή προβολή της τελικής φάσης, αλλά και η επιβράβευση των φιλάθλων που ενισχύουν τις ομάδες τους.
Στο πλαίσιο αυτών των ενεργειών, η THY Euroleague επιλέγει σε κάθε αγωνιστική ένα παιχνίδι, κατά τη διάρκεια του οποίου πραγματοποιεί εκδηλώσεις, ανάμεσά τους και show με dunkers, οι οποίοι μοιράζουν στον κόσμο μπλουζάκια και καπέλα της Turkish Airlines Euroleague.
Δύο από αυτά έχουν διαφορετικό χρώμα και διαφορετική αξία. Είναι αυτά που χαρίζουν στους τυχερούς δύο αεροπορικά εισιτήρια για την Κωνσταντινούπολη.
Για την 4η αγωνιστική της φάσης των “16” επιλέχθηκε το ΟΑΚΑ, και το παιχνίδι Παναθηναϊκός – Κάχα Λαμποράλ. Κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας του ημιχρόνου, η διευθύντρια της Turkish Airlines, Γκιουλάι Οζτούρκ, έδωσε στους δύο φίλους του Παναθηναϊκού το “Τυχερό Εισιτήριο”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.