Αρχική legacy Interaviation: γιορτάζουμε και προτείνουμε εκδρομές από 299 Ευρώ

Interaviation: γιορτάζουμε και προτείνουμε εκδρομές από 299 Ευρώ

Όλοι έδωσαν το παρόν τους στο κάλεσμα του πολύ γνωστού Tour Operator Interaviaiton που διευθύνει ο κ. Μιχάλης Μουζούκης, την Τρίτη το βράδυ 5 Οκτωβρίου.Η πρόσκληση έλεγε “για μια βραδιά με διάθεση rock, σας περιμένουμε στο Barock…” και η ανταπόκριση πολύ μεγάλη.
Όλοι έδωσαν το παρόν τους στο κάλεσμα του πολύ γνωστού Tour Operator Interaviation που διευθύνει ο κ. Μιχάλης Μουζούκης, την Τρίτη το βράδυ 5 Οκτωβρίου.
Στους καλεσμένους δώθηκε η ευκαιρία να ενημερωθούν για τα προγράμματα της χειμερινής σαιζόν και της εορταστικής περιόδου.

Η Interaviation εξειδικεύεται στον τομέα της διοργάνωσης οργανωμένων και μεμονωμένων ταξιδιών. Με παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας μέσα από συνεργασίες με επιλεγμένους ταξιδιωτικούς συνεργάτες, μέσα από πολυετή εμπειρία στη διεκπεραίωση ταξιδιών και δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης με πελάτες και προμηθευτές.

Ιδρύθηκε το 1994 και ακολούθησε μια σταθερά ανοδική πορεία, απόρροια της υψηλής ποιότητας των προσφερόμενων ταξιδιωτικών υπηρεσιών.

Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε

Ερμού 74, 105 51 Αθήνα, Τηλέφωνο 210 3318318 και στο site www.interavi.gr
E-mail: interavi@otenet.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.