Αρχική legacy Ημερίδα για το Γεωγραφικό Σύστημα Πληροφοριών του Δήμου Χανίων στις 13/10/2010

Ημερίδα για το Γεωγραφικό Σύστημα Πληροφοριών του Δήμου Χανίων στις 13/10/2010

chaniaΤο Γεωγραφικό Σύστημα Πληροφοριών του Δήμου Χανίων και η συμβολή του στην εξυπηρέτηση του πολίτη, μια ημερίδα που διοργανώνει ο Δήμος Χανίων την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010, στις 11.00, στην αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Δυτικής Κρήτης.

Στο πλαίσιο της ημερίδας θα αναλυθούν διεξοδικά ενότητες όπως: «Εφαρμογές και δυνατότητες των G.I.S στην Τοπική Αυτοδιοίκηση», «Γεωγραφικό Σύστημα Πληροφοριών Δήμου  Χανίων – Η διαδικτυακή εφαρμογή», «Η εφαρμογή  G.I.S  των υπηρεσιών του Δήμου Χανίων», ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση.

Το Γεωγραφικό Σύστημα Πληροφοριών του Δήμου Χανίων υλοποιήθηκε στα πλαίσια του έργου «Δημιουργία Βάσης GIS για την πόλη των Χανίων» του Μέτρου 2.4 του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κοινωνία της Πληροφορίας».

Σκοπός του συγκεκριμένου έργου είναι η δημιουργία ενός λειτουργικού και επεκτάσιμου Γεωγραφικού Συστήματος Πληροφοριών, το οποίο διασφαλίζει την αναβάθμιση των υπηρεσιών και την οργάνωση των δεδομένων της Διεύθυνσης Πολεοδομίας του Δήμου αλλά και την βέλτιστη εξυπηρέτηση των χρηστών (μηχανικών-δικηγόρων-πολιτών) μέσα από ένα διαλειτουργικό και φιλικό περιβάλλον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.