Αρχική legacy Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο 5ος Πανελλήνιος Μαραθώνιος Αγώνας Κολύμβησης

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο 5ος Πανελλήνιος Μαραθώνιος Αγώνας Κολύμβησης

Ο ολυμπιονίκης Σπύρος Γιαννιώτης τιμήθηκε για την πολύχρονη προσφορά του στο άθλημα της κολύμβησηςΜε μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο 5ος Πανελλήνιος Μαραθώνιος Αγώνας Κολύμβησης, στα παράλια του Ν. Λάρισσας, ο οποίος οργανώθηκε από το Σύλλογο Φίλων Ερασιτεχνικής & Μαραθώνιας Κολύμβησης του νομού Λάρισας με την συμπαράσταση της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων νομού Λάρισας, του δήμου Μελιβοίας, του Λιμενικού Σώματος Αγιοκάμπου, του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου «Φιλοκτήτης», της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης – Τοπικό Παράρτημα Λάρισας και του Fun Club Spitaki.
Ο Αγώνας ήταν αφιερωμένος στους Μεσογειακούς Αγώνες του 2013 που θα διοργανωθούν από τις πόλεις του Βόλου και της Λάρισας. Στην απόφαση αυτή κατέληξαν τα μέλη του Συλλόγου Φίλων Ερασιτεχνικής & Μαραθώνιας Κολύμβησης του νομού Λάρισας θέλοντας να βοηθήσουν στην ανάπτυξη ενός εθελοντικού κινήματος κολυμβητών που θα συμβάλουν στην υποστήριξη της διοργάνωσης των Μεσογειακών Αγώνων, Βόλος – Λάρισα 2013.
Το συνολικό μήκος της διαδρομής ήταν 5 χιλιόμετρα με την θάλασσα να ευνοεί τον αγώνα αφού ήταν ήρεμη εως ελαφρώς ταραγμένη.
Τον αγώνα λάμπρυνε με την παρουσία του ο πρωταθλητής και ολυμπιονίκης Σπύρος Γιαννιώτης ο οποίος και τιμήθηκε για την πολύχρονη προσφορά του στο άθλημα της κολύμβησης.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.