Αρχική Airlines News Επικυρώθηκε και δικαστικά στην easyJet το δικαίωμα να παράγει έσοδα από τις...

Επικυρώθηκε και δικαστικά στην easyJet το δικαίωμα να παράγει έσοδα από τις βοηθητικές δραστηριότητές της

easyJetΈληξε ο δικαστικός αγώνας μεταξύ easyJet και easyGroup IP, σχετικά με τους όρους άδειας χρήσης του εμπορικού σήματος «easyJet».
Η τροποποιημένη και αναθεωρημένη συμφωνία για την άδεια χρήσης του εμπορικού σήματος παρέχει στην easyJet,  σε παγκόσμιο επίπεδο, το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το εμπορικό της σήμα, σε βάση που προστατεύει τις τρέχοντες εμπορικές δραστηριότητες της και παράλληλα παρέχει σαφήνεια και βεβαιότητα σχετικά με τους όρους της άδειας χρήσης.
Η λειτουργική ευελιξία της easyJet βελτιώνεται σημαντικά και η εταιρεία θα έχει την ελευθερία να συνάψει νέες συμφωνίες co-branding με άλλους πάροχους ταξιδιωτικών υπηρεσιών, καθώς και με  συνεργάτες «λευκής ετικέτας» («white label») όπως εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων, ξενοδοχείων και ταξιδιωτικών ασφαλειών. Επιπλέον, η easyJet έχει το δικαίωμα να διεξάγει co-branding προωθητικές ενέργειες με άλλες μεγάλες μάρκες.
Τα δικαιώματα θα ισχύουν για 50 χρόνια, με την ελάχιστη δέσμευση να αποδίδει 0,25% των εσόδων της για 10 χρόνια, για τη χρήση των δικαιωμάτων. Η πληρωμή θα είναι σταθερή στις 3,9εκατομμύρια Λίρες Αγγλίας, και 4,95 εκατομμύρια Λίρες Αγγλίας για τα πρώτα δύο χρόνια της συμφωνίας.
Με τη αποδοχή της αναθεωρημένης συμφωνίας για την άδεια χρήσης του εμπορικού σήματος από τους μετόχους, ο Sir Στέλιος συμφώνησε να παραιτηθεί από το δικαίωμα του πρόεδρου της easyJet και να διακόψει την αντιπροσώπευση της easyGroup από το διοικητικό συμβούλιο της easyJet.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.