Αρχική Airlines News Επιλέξτε Club World – Πετάξτε First Class! με την ΒΑ

Επιλέξτε Club World – Πετάξτε First Class! με την ΒΑ

Καμπίνα First Class της British AirwaysMία ακόμη προσφορά για το επιβατικό της κοινό ανακοίνωσε η British Airways.

Συγκεκριμένα όσοι επιβάτες αγοράσουν εισιτήριο μετ’ επιστροφής από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη στη θέση Club World προς Ντάλας, Λος Άντζελες, Μαϊάμι, Φιλαδέλφεια, Σαν Φρανσίσκο, Τορόντο, Χιούστον και Σικάγο, έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν το ένα σκέλος του ταξιδιού τους στην FIRST Class.
Η προσφορά ισχύει σε συγκεκριμένες κατηγορίες ναύλων για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μέχρι και τις 31 Μαρτίου 2011, ενώ η αγορά του εισιτηρίου πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι και το Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010.

Περιγραφή

Κάθε μία από τις 14 σουίτες της καμπίνας FIRST Class, διαθέτει 60% μεγαλύτερο  κρεβάτι, ατομική ντουλάπα, δερματόδετο τραπεζάκι που μετατρέπεται σε τραπέζι δείπνου, νέα οθόνη 15 ιντσών υψηλής ευκρίνειας και μια επιπλέον θέση ώστε οι επιβάτες να είναι σε θέση να δειπνούν με παρέα.
Ο φωτισμός και οι ηλεκτρονικές περσίδες στη FIRST Class μπορούν να προσαρμοστούν για να αντικατοπτρίζουν την διάθεση του επιβάτη, κάθε ώρα της ημέρας.  Μια μονάδα ελέγχου του καθίσματος αντικαθιστά πλέον τα κουμπιά που ενεργοποιούν το κρεβάτι και δίνει στους επιβάτες έλεγχο ακριβείας στη θέση του καθίσματος, ενώ ειδικά πάνελ στηρίζουν την θέση του κεφαλιού και της μέσης.
Όσον αφορά στο ήρεμο και κομψό περιβάλλον της καμπίνας Club World, η θέση μετατρέπεται σε ένα τελείως επίπεδο και άνετο κρεβάτι ενώ όταν αναδιπλώνεται σε σχήμα “Ζ”, επιτρέπει στο σώμα να πάρει παρόμοια θέση με αυτήν που έχει σε κατάσταση μηδενικής βαρύτητας εξασφαλίζοντας ξεκούραση και βαθιά χαλάρωση. Την απόλυτη ταξιδιωτική εμπειρία συμπληρώνουν τόσο το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαχωριστικό, τα παπλώματα σε ανοιχτό γκρι, τα λινά κλινοσκεπάσματα και τα υφάσματα των μαξιλαριών με το παραδοσιακό μπροκάρ σχέδιο όσο και το ζεστό, ουδέτερο γκρι και μπλε χρώμα που επικρατούν στο χώρο.
Επιπλέον στους επιβάτες θέσεων FIRST Class και Club World διατίθεται:
αποκλειστικό check-in counter για εξοικονόμηση χρόνου κατά την προσέλευση, στο Terminal 5 στο Heathrow
προτεραιότητα στην επιβίβαση και αποβίβαση καθώς και στην παραλαβή των αποσκευών
μέγιστη δυνατή ευελιξία σε ενδεχόμενη επιστροφή των ναύλων ή αλλαγή ημερομηνίας του εισιτηρίου και
πρόσβαση στα lounges της British Airways, τόσο στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» όσο και στο Terminal 5 στο αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου καθώς και σε 70 επιπλέον αεροδρόμια σε ολόκληρο τον κόσμο, με εκλεκτά εδέσματα και ποτά, ζώνες εργασίας και ψυχαγωγίας και ένα μοναδικά εκλεπτυσμένο περιβάλλον.
Οι επιβάτες της British Airways που ταξιδεύουν σε προορισμούς των ΗΠΑ μπορούν να συμπληρώνουν online τις επιπλέον πληροφορίες που απαιτούνται, ώστε να παρουσιαστούν απευθείας στην πύλη επιβίβασης, αποφεύγοντας κάθε άλλη χρονοβόρα διαδικασία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.