Αρχική legacy Hμερίδα στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης στη Θεσσαλονίκη

Hμερίδα στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης στη Θεσσαλονίκη

Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής ΑνάπτυξηςΜε στόχο την ανακίνηση του ευρύτερου δυνατού διαλόγου μεταξύ των ερευνητών, των ΑΕΙ, των θεσμικών οργάνων έρευνας και τεχνολογίας, του παραγωγικού τομέα και των επιστημονικών οργανώσεων, σχετικά με το νέο θεσμικό πλαίσιο για την έρευνα και την τεχνολογική ανάπτυξη.

Την Δευτέρα 11 Οκτωβρίου, διεξήχθη ημερίδα στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) στη Θεσσαλονίκη, με συμμετοχή της Ακαδημαϊκής και Ερευνητικής κοινότητας, Πρυτανικές αρχές/μέλη ΔΕΠ ΑΕΙ, Πρόεδροι/καθηγητές ΤΕΙ, ερευνητικοί φορείς, καθώς και μελών Επιμελητηρίων, Συνδέσμων και Επιχειρήσεων. Στο πάνελ των ομιλητών συμμετείχαν η Αντιπρύτανις Έρευνας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Σ. Κουίδου-Ανδρέου, ο Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Α. Ζαπράνης, ο Αντιπρόεδρος του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Τζιώνας, ο Πρόεδρος Δ.Σ. του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), Δ. Λακασάς, καθώς και ο  Αντιπρόεδρος Δ.Σ. του ΕΚΕΤΑ, Γ. Γιαννόπουλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.