Αρχική Hotels Ξενοδοχείο Athens Ledra Marriott: Γεύσεις από Αρμενία

Ξενοδοχείο Athens Ledra Marriott: Γεύσεις από Αρμενία

Το ξενοδοχείο Athens Ledra Marriott, σε συνεργασία με την τοπική κοινότητα Αρμενίων και το ξενοδοχείο Yerevan Marriott, σας παρουσιάζει  μια ποικιλία γευστικών απολαύσεων από την ΑρμενίαΤο ξενοδοχείο Athens Ledra Marriott, σε συνεργασία με την τοπική κοινότητα Αρμενίων και το ξενοδοχείο Yerevan Marriott, σας παρουσιάζει  μια ποικιλία γευστικών απολαύσεων από την Αρμενία, με παραδοσιακές συνταγές, σε έναν πλούσιο βραδινό μπουφέ, συνοδευόμενο από ζωντανή μουσική.
Οι Σεφ του ξενοδοχείου Athens Ledra Marriott, με την υποστήριξη και την γαστρονομική εμπειρία της Αρμενικής Κοινότητας της Αθήνας, ετοίμασαν μία πλούσια ποικιλία παραδοσιακών αρμενικών πιάτων όπως «Cheese Barag, Pasterma, δροσιστική σούπα Than και το διάσημο κοτόπουλο Keshkag  καθώς και επιδορπίων, που μπορείτε να απολαύσετε στο εστιατόριο ZEPHYROS του ξενοδοχείου.
Συνοδεύστε το δείπνο με το κρασί της αρεσκείας σας επιλέγοντας μέσα από μία μεγάλη ποικιλία από επώνυμες Αρμενικές ετικέτες. Εναλλακτικά σας προτείνουμε σαν επιλογή την πρωτοτυπία της βραδιάς: Γευσιγνωσία κρασιού.

Ολοκληρώστε τη βραδιά σας δοκιμάζοντας το διάσημο Αρμενικό κονιάκ Αραράτ.

Το Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου στις 22:00 θα πραγματοποιηθεί πολυτελές εορταστικό δείπνο στο ξενοδοχείο Athens Ledra Marriott από το All Armenian Fund Hayastan”.

Επιλογή μενού
Βραδινός Μπουφές: 19:00 – 23:00 /  €29.00 κατ’ άτομο
Κυριακάτικο Brunch: 12:30 – 17:00 / €43.00 κατ’ άτομο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.