Αρχική Airlines News Η AIR FRANCE KLM κατέχει ακόμα μία φορά ηγετική θέση στο δείκτη...

Η AIR FRANCE KLM κατέχει ακόμα μία φορά ηγετική θέση στο δείκτη Dow Jones Sustainability για τις αερομεταφορές

Η AIR FRANCE KLM κατέχει ηγετική θέση στο  δείκτη Dow Jones Sustainability για τις αερομεταφορές

Επιβεβαιώθηκε η ηγετική θέση της AIR FRANCE KLM στην βιώσιμη ανάπτυξη για το 2010, η οποία παραμένει στους δείκτες Dow Jones Sustainability Indexes – DJSI World και DJSI Europe για 6 συναπτά έτη.

Από τότε που δημιουργήθηκε το 2004, ο ‘Ομιλος επιβεβαιώνεται κάθε χρόνο ως ηγέτης στον τομέα των αερομεταφορών και αναγνωρίστηκε, για δεύτερη φορά, ως η πιο υπεύθυνη εταιρεία στον τομέα των μεταφορών και της αναψυχής.

“Με αυτή την αναγνώριση η οποία αποτελεί τιμή για μας, η Air France-KLM αποτυπώνει την προθυμία της να αναλάβει τις κοινωνικές και περιβαλλοντικές της ευθύνες. Θα συνεχίσουμε να είμαστε το σημείο αναφοράς για την βιώσιμη ανάπτυξη στη βιομηχανία μας, μια φιλοδοξία που  αντικατοπτρίζει την σημαντική θέση που κατέχουμε στην παγκόσμια βιομηχανία των αερομεταφορών », δήλωσε ο κ. Pierre-Henri Gourgeon, Διευθύνων Σύμβουλος της Air France-KLM.

“Είμαι υπερήφανος που μπορέσαμε ως AIR FRANCE KLM να διατηρήσουμε τη θέση αυτή, παρά τις δύσκολες στιγμές που περνάμε. Αποτελεί ένα τεράστιο επίτευγμα και είναι η απόδειξη της επιτυχούς συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών. Το πετύχαμε μαζί και αυτό αποτελεί αναγνώριση της σκληρής δουλειάς όλων μας» επιβεβαίωσε ο Peter Hartman, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος για την KLM.

Η DJSI World  συγκεντρώνει το 10% των κορυφαίων  εταιρειών όσον αφορά στη βιώσιμη ανάπτυξη, ανάμεσα από 2.500 εταιρείες σε 22 χώρες παγκοσμίως.

Και οι δυο δείκτες DJSI World και DJSI Europe επιλέγουν τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα αυτό μέσα από μία διαδικασία επιλογής που πραγματοποιείται από τον ελβετικό Όμιλο SAM (Sustainable Asset Management Indexes GmbH).

Η Air France KLM περιλαμβάνεται επίσης στους δείκτες της Ευρωζώνης ASPI, Ethibel Sustainabilty Index (ESI), Global Excellence και FTSE4Good.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.