Αρχική legacy Προβολή της Ελλάδας στη Γερμανία

Προβολή της Ελλάδας στη Γερμανία

Η βελτίωση της εικόνας της Ελλάδας στη Γερμανία είναι ο βασικός σκοπός της προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη με την προβολή του ελληνικού τουρισμού μέσω της εφημερίδας Bild (18 εκατ. αναγνώστες).
Η προσπάθεια ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Ευρωβουλευτή του κόμματος FDP, κ. Γ. Χατζημαρκάκη σε συνεργασία με τον ΣΕΤΕ και την υποστήριξη του ΕΟΤ.
Το πρόγραμμα προβολής περιελάμβανε συνέντευξη του Υπουργού Πολιτισμού & Τουρισμού, κ. Π. Γερουλάνου και ένα διαγωνισμό του οποίου οι 200 νικητές κέρδισαν από μια εβδομάδα φιλοξενία σε ξενοδοχεία 4* και 5* (Μέλη ΣΕΤΕ).
Η φιλοξενία υποστηρίζεται από την Aegean Airlines, τη ΓΕΠΟΕΤ (Γενική Πανελλαδική Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού), τον ACCTA (Σύνδεσμο Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης) και τον ΗΑΤΤΑ (Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων).
Ο ΣΕΤΕ ευχαριστεί θερμά τα Μέλη του για την ευγενή προσφορά τους, καθώς επίσης το ΥΠΠΟΤ και τον ΕΟΤ για την άμεση ανταπόκρισή τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.