Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το ELAIώNAS FESTIVAL 2015 ως τις 17 Μαΐου

Το ELAIώNAS FESTIVAL 2015 ως τις 17 Μαΐου

elaionasfestivalΜία ομάδα καλλιτεχνών, παραγωγών και φίλων οργανώνει, φέτος για πρώτη φορά, από τις 24 Απριλίου έως τις 17 Μαΐου, το ELAIώNAS FESTIVAL.

Αφορμή για τη διοργάνωση αποτέλεσε η έκδοση της θεατρικής νουβέλας  «Πωλούνται δάκρυα ελιάς», της Φένιας Παπαδόδημα,  (εκδόσεις Γαβριηλίδης), εμπνευσμένης από το έργο του Δημήτριου Καμπούρογλου «Ο Αναδρομάρης της Αττικής».

Το ELAIώNAS FESTIVAL 2015 φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα δίκτυο αφύπνισης, προσκαλώντας  καλλιτέχνες θεατρικούς, μουσικούς, εικαστικούς, πανεπιστημιακούς, ερευνητές και δημοσιογράφους  σ’ έναν μαραθώνιο εκδηλώσεων, παραστάσεων, συναυλιών, ομιλιών και συνευρέσεων πάνω σε οποιαδήποτε θεματική άπτεται του ελαιώνα, αλλά και την οικολογική καταστροφή, και την λήθη που έχουν τυλίξει τα πλέον λαμπερά σημεία της Αθήνας και της Αττικής, μέσα από μία απρόσμενη, αφαιρετική, ποιητική ματιά. 

Το φεστιβάλ που θα διαρκέσει ένα μήνα με κύρια έδρα το θέατρο Ακαδημία Πλάτωνος, Μαραθωνομάχων 8,  Ακαδημία Πλάτωνος, τελεί υπό την αιγίδα του ΟΠΑΝΔΑ.

Καλλιτεχνικοί – επιστημονικοί συνεργάτες

Σίσσυ Παπαθανασίου, Λαοκρατία Λάκκα, Πανδώρα Μουρίκη,

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.