Αρχική FedHATTA FedHATTA: Συνάντηση με την Πρέσβειρα της Λιθουανίας για την ενίσχυση των τουριστικών...

FedHATTA: Συνάντηση με την Πρέσβειρα της Λιθουανίας για την ενίσχυση των τουριστικών ροών

Με την πρέσβειρα της Λιθουανίας στην Ελλάδα, κ. Lina Skerstonaitė, συναντήθηκε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας FedHATTA, κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, προκειμένου να συζητήσουν δυνατότητες συνεργασίας σε επίπεδο αμοιβαίας τουριστικής προώθησης, μέσω της επιχειρηματικής δραστηριότητας των τουριστικών γραφείων.

Η κ. Skerstonaite παρουσίασε μια σύνοψη με τους προορισμούς της Λιθουανίας που παρουσιάζουν μεγάλο τουριστικό ενδιαφέρον, και η συζήτηση επικεντρώθηκε στους τρόπους με τους οποίους θα ανοίξουν τα κανάλια επικοινωνίας μεταξύ των Συνδέσμων Τουριστικών Γραφείων των δύο χωρών με σκοπό την ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος.

Όπως δήλωσε ο κος Τσιλίδης: «Οι Σύνδεσμοι τουριστικών γραφείων Ελλάδας και Λιθουανίας είναι ήδη συνδεδεμένοι ως μέλη της ECTAA και συνεργάζονται, οπότε η συνάντησή μας με την Α.Ε. την Πρέσβειρα της Λιθουανίας, επιβεβαιώνει ότι θα έχουμε και στο μέλλον δυναμική συνεργασία».
Υπενθυμίζεται ότι από τις 18 Απριλίου, η Aegean Airlines ξεκινά τη νέα απευθείας σύνδεση μεταξύ Αθήνας και Βίλνιους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.