Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η νέα επιχείρηση του ομίλου ILF consulting. FAST SAVE TRAVEL ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕ...

Η νέα επιχείρηση του ομίλου ILF consulting. FAST SAVE TRAVEL ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η  ILFconsulting, μετά από 15 συνεχή έτη στον επαγγελματικό στίβο των Αναπτυξιακών Προγραμμάτων και Επενδύσεων αποφάσισε την είσοδό της στον χώρο του Τουρισμού και ειδικότερα στις εκμισθώσεις  επιβατηγών αυτοκινήτων , δημιουργώντας την εταιρεία <FAST SAVE TRAVEL > με μισθώσεις VAN και VIP.

Σύγχρονα και πολυτελή αυτοκίνητα είναι στην διάθεσή σας για να επιλέξετε το αυτοκίνητο που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες μετακίνησης  προσφέρει μεταφορές και περιηγήσεις/εκδρομές σε όλη την Αθήνα, τον Πειραιά, τα προάστια (Ν. Αττικής) και όλους τους Ελλαδικούς  προορισμούς με αναχώρηση ή προορισμό αεροδρόμια (Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος), τα λιμάνια, ξενοδοχεία και σιδηροδρόμους.

Η πρώτη προτεραιότητα της  <FAST SAVE TRAVEL >, είναι η ταχύτητα στις διαδικασίες και την εξυπηρέτηση  /αναχώρησης-άφιξης και η ασφάλεια στις μετακινήσεις. Το  έμπειρο προσωπικό μας είναι διαθέσιμο για οποιαδήποτε απορία και για να κάνει την διαμονή σας στην Ελλάδα μια αξέχαστη εμπειρία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.