Αρχική CLIA Οι ηγέτες του κλάδου της κρουαζιέρας συναντώνται στην Γένοβα για την Ευρωπαϊκή...

Οι ηγέτες του κλάδου της κρουαζιέρας συναντώνται στην Γένοβα για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κρουαζιέρας

  • Υπουργοί κυβερνήσεων από όλη την Ευρώπη, επικεφαλής παγκόσμιων εταιρειών κρουαζιέρας και εκπρόσωποι διεθνών οργανισμών, θα συναντηθούν στην Ευρωπαϊκή Σύνοδο Κορυφής της CLIA στη Γένοβα
  • Περισσότεροι από 100 εκθέτες θα λάβουν μέρος στην πρώτη Έκθεση Καινοτομίας της CLIA στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κρουαζιέρας
  • Μια μοναδική εκδήλωση για την κρουαζιέρα στην Ευρώπη και παγκοσμίως, φέρνει μαζί τα κορυφαία στελέχη του κλάδου

 Η Διεθνής Ένωση Εταιρειών Κρουαζιέρας (CLIA), η ηγετική φωνή της παγκόσμιας βιομηχανίας κρουαζιέρας, ανακοινώνει την επιβεβαιωμένη συμμετοχή κορυφαίων παραγόντων, μεταξύ των οποίων υπουργοί κυβερνήσεων, ηγετικά στελέχη των εταιρειών κρουαζιέρας και εκπρόσωποι διεθνών οργανισμών, στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κρουαζιέρας, που θα πραγματοποιηθεί στην Γένοβα στις 11-14 Μαρτίου.

Ο κλάδος της κρουαζιέρας θα έχει ισχυρή συμμετοχή, με πολλούς από τους CEO κορυφαίων παγκόσμιων εταιρειών κρουαζιέρας να έχουν επιβεβαιώσει ότι θα παρευρεθούν στην εκδήλωση, η οποία διοργανώνεται φέτος σε συνεργασία με την Περιφέρεια της Λιγουρίας, το Δημοτικό Συμβούλιο της Γένοβας, τη Λιμενική Αρχή της Γένοβας και το Εμπορικό Επιμελητήριο της Γένοβας.

Κατά τη διάρκεια της Ευρωπαϊκής Συνόδου Κορυφής της CLIA, οι επικεφαλής των εταιρειών κρουαζιέρας θα συναντηθούν με εκπροσώπους κυβερνήσεων και σημαντικούς φορείς του κλάδου. Μεταξύ των κορυφαίων αξιωματούχων που έχει προγραμματιστεί να παρευρεθούν περιλαμβάνονται οι: Daniela Santanchè, Υπουργός Τουρισμού της Ιταλίας, Nello Musumeci, Υπουργός Πολιτικής Προστασίας και Θαλάσσιων Πολιτικών της Ιταλίας (προσκεκλημένος), Maurizio Leo, Υφυπουργός Οικονομίας της Ιταλίας, Edoardo Rixi, Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών της Ιταλίας, Μαρίνα Χατζημανώλη, Υφυπουργός παρά τω Προέδρω της Κύπρου αρμόδια για τη Ναυτιλία, Όλγα Κεφαλογιάννη, Υπουργός Τουρισμού της Ελλάδας (προσκεκλημένη), Μύρων Φλουρής, Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης της Ελλάδας, Rosana Morillo, Υπουργός Τουρισμού της Ισπανίας (προσκεκλημένη), Einar Vik Aarset, Γενικός Διευθυντής της Αρχής Διαχείρισης Ακτών της Νορβηγίας, Heino Nau, συντονιστής για τη γαλάζια οικονομία της Γενικής Διεύθυνσης Ναυτιλίας και Αλιείας (MARE) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και István Ujhelyi, Ευρωβουλευτής και Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Μεταφορών και Τουρισμού (ΤRAN) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Η φετινή ετήσια Ευρωπαϊκή Σύνοδος Κορυφής της CLIA, η οποία ακολουθεί τις επιτυχημένες Συνόδους Κορυφής στην Γένοβα και το Παρίσι, είναι η στιγμή που η κοινότητα της κρουαζιέρας και όλοι οι φορείς –ναυπηγεία, λιμενικές αρχές και τερματικοί σταθμοί, ΜΚΟ και διεθνείς οργανισμοί– συναντώνται για να συζητήσουν βασικές προτεραιότητες πολιτικής, τάσεις της βιομηχανίας και κοινές προκλήσεις και φιλοδοξίες.

Η Σύνοδος Κορυφής θα περιλαμβάνει συζητήσεις μεταξύ CEO σε πάνελ για το πώς θα γίνει πράξη η φιλοδοξία για καθαρές μηδενικές εκπομπές και για τη σημασία της οργανωμένης τουριστικής ανάπτυξης και διαχείρισης στους προορισμούς κρουαζιέρας, καθώς και συζητήσεις για την προστασία της θαλάσσιας ζωής, τις πρακτικές βιώσιμου τουρισμού, την ποικιλομορφία του εργατικού δυναμικού και την επένδυση στις δεξιότητες των ανθρώπων που εργάζονται στον κλάδο.

Επιπροσθέτως, φέτος, η Εβδομάδα Κρουαζιέρας της CLIA περιλαμβάνει την πρώτη στο είδος της Έκθεση Καινοτομίας, ένα νέο φόρουμ όπου περισσότεροι από 100 εκθέτες θα παρουσιάσουν λύσεις και προϊόντα από όλη την Ευρώπη. Με γεμάτο πρόγραμμα παρουσιάσεων και θεματικών συζητήσεων σχετικά με τη βιώσιμη εφοδιαστική αλυσίδα και την καινοτομία στο οικοσύστημα κρουαζιέρας, sold out εκθεσιακό χώρο και υψηλούς αριθμούς εγγραφών, η Έκθεση αυτή θα είναι ένα γεγονός που κάνεις δεν πρέπει να χάσει.

Οι κύριοι χορηγοί της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κρουαζιέρας 2024 είναι οι RINA (Founding Leader), Lloyd’s Register (Premier Sponsor) και Fincantieri (Premier Sponsor). Η Ευρωπαϊκή Σύνοδος Κορυφής υποστηρίζεται από την Risposte Turismo. Για τον πλήρη κατάλογο των χορηγών, που καθιστούν δυνατή την πραγματοποίηση αυτής της μοναδικής εκδήλωσης, δείτε εδώ: https://www.cliacruiseweek.com/sponsors/

Για το πλήρες πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κρουαζιέρας 11-14 Μαρτίου, συμπεριλαμβανομένης μιας πλήρους λίστας επιβεβαιωμένων ομιλητών, δείτε εδώ: www.cliacruiseweek.com

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.