Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Celebrity Cruises παραλαμβάνει το πολυαναμενόμενο Celebrity Ascent

Η Celebrity Cruises παραλαμβάνει το πολυαναμενόμενο Celebrity Ascent

Τα στελέχη της Royal Caribbean Group και το πλήρωμα της Celebrity Cruises γιόρτασαν την παράδοση του πλοίου από το ναυπηγεία Chantiers de lAtlantique.

Το Celebrity Ascent εντάχθηκε επίσημα στον στόλο των βραβευμένων πλοίων της Celebrity Cruises, η οποία επαναπροσδιορίζει τα premium ταξίδια, καθώς οι υπεύθυνοι της εταιρείας παρέλαβαν το νεότερο πλοίο της εταιρείας στο ναυπηγείο Chantiers de l’Atlantique στο St. Nazaire της Γαλλίας. Το τέταρτο πλοίο της καινοτόμου σειράς Edge, το Celebrity Ascent, συνεχίζει να καταρρίπτει τις προκαταλήψεις της κρουαζιέρας με τον πρωτοπόρο σχεδιασμό του από κορυφαίους αρχιτέκτονες και σχεδιαστές εσωτερικών χώρων στον κόσμο. Γαστρονομική υπεροχή από σεφ βραβευμένους με αστέρι Michelin, ευεξία καθόλη την διάρκεια της ταξιδιωτικής εμπειρίας, ποικίλο ψυχαγωγικό πρόγραμμα εν πλω και πολλά άλλα. Το Celebrity Ascent θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στο Φορτ Λόντερντεϊλ της Φλόριντα στις 3 Δεκεμβρίου, με επτάνυχτο δρομολόγιο στην Ανατολική Καραϊβική και θα επισκέπτεται δημοφιλείς προορισμούς όπως το St. Maarten, το St. Thomas και την Δομινικανή Δημοκρατία.

Το πλοίο υποδέχτηκαν στην οικογένεια της Celebrity Cruises ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Royal Caribbean Group Jason Liberty, η Πρόεδρος της Celebrity Cruises Laura Hodges-Bethge και ο Laurent Castaing, Γενικός Διευθυντής Chantiers de l’Atlantique. Οι καπετάνιοι Δημήτριος Καφετζής και Τάσος Καφετζής, οι πρώτοι καπετάνιοι αδέλφια που τιμήθηκαν με την παραλαβή ενός νέου πλοίου από το ναυπηγείο, ήταν επίσης παρόντες για τον εορτασμό, μαζί με 1.400 μέλη του πληρώματος του Celebrity Ascent.

Οι παριστάμενοι συμμετείχαν σε διάφορες ναυτικές παραδόσεις, συμπεριλαμβανομένης της τελετής υπογραφής και της αλλαγής σημαιών στο πλοίο, κάνοντας μια εορταστική πρόποση στην εντυπωσιακή τριώροφη Grand Plaza του πλοίου.

«Το Celebrity Ascent είναι ένα ακόμα παράδειγμα καινοτομίας που μας οδηγεί να παρέχουμε τις καλύτερες διακοπές με υπευθυνότητα. Το πλοίο συνεχίζει τη φιλοδοξία της Celebrity να επαναπροσδιορίσει τα premium ταξίδια και να τα οδηγήσει σε νέα ύψη», δήλωσε ο Liberty. «Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ την ομάδα Chantiers de l’Atlantique, τις ομάδες των Newbuild και Celebrity Cruises και τους συνεργάτες τους για το όραμα, τη δεξιοτεχνία και το πάθος με τα οποία δημιούργησαν αυτό το θεαματικό πλοίο».

«Το Celebrity Ascent προσφέρει όλες τις καινοτόμες, βραβευμένες, μοναδικές εμπειρίες της σειράς Edge που εγκαινίασαν μια νέα εποχή στο σχεδιασμό κρουαζιερόπλοιων, καθώς και μερικές νέες βελτιώσεις, και ανυπομονώ να καλωσορίσω τους επισκέπτες μας στο πλοίο», δήλωσε η Hodges-Bethge. «Είναι αληθινή τιμή να καλωσορίζουμε αυτό το πλοίο στον στόλο μας και είμαι τόσο ευγνώμων σε όλους όσοι συμμετείχαν σε ό,τι αφορά την καθέλκυση ενός νέου πλοίου».

«Είμαι πεπεισμένος ότι το Celebrity Ascent θα γνωρίσει την ίδια επιτυχία με τα άλλα πλοία της διάσημης σειράς Edge. Η ελκυστική εξωτερική και εσωτερική του σχεδίαση και η εξαιρετική αξιοπλοΐα του το καθιστούν ένα θαυμάσιο πλοίο. Το Celebrity Ascent ενσαρκώνει τον ισχυρό δεσμό μεταξύ των ομάδων Chantiers de l’Atlantique, Royal Caribbean Group και Celebrity Cruises», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του Chantiers de l’Atlantique, Laurent Castaing.

Τα highlights της εμπειρίας των διακοπών

Το Celebrity Ascent εντάσσεται σε μια κατηγορία πλοίων χωρίς σύγκριση και είναι αδελφό πλοίο του Celebrity Beyond που έκανε το ντεμπούτο του με μεγάλη αναγνώριση και αποδοχή πέρυσι. Νέες εμπειρίες αλλά και τα αγαπημένα της σειράς Edge περιλαμβάνονται, όπως:

  • The Retreat®, έναν χώρο αποκλειστικά για τους ενοίκους των σουιτών, θέρετρο-μέσα-στο-θέρετρο, με διώροφο κατάστρωμα ηλιοθεραπείας
  • Φιλοξενία σχεδιασμένη βάσει των σημερινών σύγχρονων προτιμήσεων και αναγκών, από διώροφες βίλες με ιδιωτική πισίνα έως καμπίνες με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα, που κάνουν ασαφή τα όρια μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.
  • Το διευρυμένο Rooftop Garden και το καταπληκτικό Resort Deck με μοναδικές, προεξέχουσες από το πλοίο πισίνες
  • Το πολυεπίπεδο Sunset Bar στο πρυμναίο μέρος του πλοίου
  • To διευρυμένο πρόγραμμα ψυχαγωγίας που περιλαμβάνει μια μεταμορφωτική εμπειρία νυχτερινής ζωής στο Resort Deck, έξι νέες ζωντανές παραγωγές, διαδραστικές εμπειρίες παιχνιδιού και πολλά άλλα.
  • Το επανασχεδιασμένο καζίνο με ολοκαίνουργια παιχνίδια.
  • Την νέα υπαίθρια τραπεζαρία στο Blu, το εστιατόριο καθαρής κουζίνας του brand για τους επιβάτες της Aqua Class.
  • Το πρόσφατα σχεδιασμένα Le Voyage από τον σεφ Daniel Boulud.
  • Και το Magic Carpet®   ένα μηχανολογικό επίτευγμα που ανυψώνεται πάνω από την θάλασσα προσφέροντας στους επισκέπτες του ανεμπόδιστη θέα ενόσω εκείνοι απολαμβάνουν το δείπνο ή το κοκτέιλ τους.

Σαλπάροντας με το Celebrity Ascent

Το Celebrity Ascent, μετά το παρθενικό του ταξίδι, θα προσφέρει μια ποικιλία από εναλλασσόμενες κρουαζιέρες στην Ανατολική και Δυτική Καραϊβική μέχρι τα τέλη Απριλίου 2024, κι έπειτα θα κατευθυνθεί στη Μεσόγειο για κρουαζιέρες από τη Βαρκελώνη και τη Ρώμη.

Σχετικά με τη Celebrity Cruises

Η Celebrity Cruises, μέλος της Royal Caribbean Group επαναπροσδιορίζει την κρουαζιέρα πρωτοπορώντας στον τομέα .

Με σύμβολο το εμβληματικό «X», η Celebrity Cruises δίνει μια νέα διάσταση στα πολυτελή ταξίδια κρουαζιέρας σε πλοία με σύγχρονο, μοντέρνο σχεδιασμό, ευρύχωρες καμπίνες, ψυχαγωγικές εμπειρίες και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση προσφέροντας στους καλεσμένους τους  πολυτέλεια σε συνδυασμό με οικογενειακή θαλπωρή.  Με κίνητρο την αγάπη για ταξίδια και το πάθος για την εξερεύνηση του κόσμου, πραγματοποιεί δρομολόγια σε επτά ηπείρους, επισκέπτεται περισσότερους από 300 προορισμούς σε περισσότερες από 70 χώρες και συνδυάζει μέχρι και 8 προορισμούς σε ένα μόνο ταξίδι. Η Celebrity Cruises είναι η πρώτη εταιρεία με πλοία βραβευμένα από το Forbes Travel Guide’s με τετράστερη αξιολόγηση

Σχετικά με το Navigator Travel

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Navigator Travel & Tourist Services  αποτελεί τον πλέον εξειδικευμένο οργανισμό στην Ελλάδα στον τομέα της κρουαζιέρας με υψηλή τεχνογνωσία στην απόλυτη εξυπηρέτηση του σύγχρονου ταξιδιώτη. Από την ίδρυσή του το 1962, από τον Αναστάσιο Στυλιανόπουλο, έως σήμερα, εμπιστεύονται το Navigator όλοι σχεδόν οι πρωταγωνιστές της παγκόσμιας βιομηχανίας της κρουαζιέρας. Έτσι σήμερα, με επικεφαλής τον Ανδρέα Στυλιανόπουλο, ο Navigator είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος Marketing και Πωλήσεων σε Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία της Royal Caribbean International, των Celebrity Cruises και Azamara Cruises και στρατηγικός συνεργάτης των Silversea Cruises, Oceania Cruises  κ.ά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.