Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά H Autohellas Hertz συμμετέχει στην 9η Διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics...

H Autohellas Hertz συμμετέχει στην 9η Διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck & Van Expo»

H Autohellas Hertz συμμετέχει στην 9η Διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck & Van Expo»

Με ηγετική παρουσία στον τομέα της βραχυχρόνιας και μακροχρόνιας μίσθωσης επαγγελματικών οχημάτων και μηχανημάτων έργου, η Autohellas Hertz συμμετέχει ενεργά στην Έκθεση Cargo, Truck and Van που θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Σεπτεμβρίου έως και τις 2 Οκτωβρίου στο Metropolitan Expo.

Κατά τη διάρκεια της τριήμερης έκθεσης, η Autohellas Hertz θα παρουσιάσει αποκλειστικά φορτηγά Van της εταιρείας Fiat, διαφόρων εκδόσεων, συμπεριλαμβανομένων πετρελαιοκίνητων, ηλεκτροκίνητων και φορτηγών με ψυγεία. Οι ενδιαφερόμενοι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν και να λάβουν χρήσιμες πληροφορίες για τα επαγγελματικά οχήματα και το πρόγραμμα leasing από εκπροσώπους της εταιρείας.

Η υπηρεσία leasing Hertz AdVANtage της Autohellas Hertz προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες που ενδιαφέρονται για τη δημιουργία ή ενίσχυση του εταιρικού στόλου τους μέσω της μίσθωσης ελαφρών φορτηγών. Ειδικότερα, με τη συγκεκριμένη υπηρεσία εξασφαλίζεται κεφαλαιακή διαθεσιμότητα καθώς δεν απαιτείται επένδυση στην αγορά οχημάτων, επιτρέποντας τη διάθεση κεφαλαίων για άλλες επιχειρηματικές ανάγκες. Παράλληλα, παρέχεται αντικατάσταση οχημάτων σε περίπτωση βλάβης ή ακινητοποίησης, ενώ η υπηρεσία προσφέρει μετασκευή των οχημάτων σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε πελάτη, εξοικονομώντας χρόνο και ευελιξία.

Με παρουσία στο χώρο του αυτοκινήτου στην Ελλάδα από το 1974, η Αutohellas Hertz αποτελεί τον μεγαλύτερο εθνικό franchisee της Hertz παγκοσμίως, ενώ διαθέτει δίκτυο σε 9 χώρες με περισσότερα από 160 σημεία εξυπηρέτησης, 51 εκ των οποίων σε αεροδρόμια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.