Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά H «αφρόκρεμα» των διευθυντικών στελεχών Cyber Security συναντιέται στο Costa Navarino

H «αφρόκρεμα» των διευθυντικών στελεχών Cyber Security συναντιέται στο Costa Navarino

H «αφρόκρεμα» των διευθυντικών στελεχών Cyber Security συναντιέται στο Costa Navarino

One-to-one επιχειρηματικές συναντήσεις, keynote presentations, στοχευμένα roundtable discussions, ψυχαγωγικές δραστηριότητες και ευκαιρίες για δικτύωση, σφυρηλάτηση σχέσεων και ανταλλαγή εμπειριών με CISOs και κορυφαία στελέχη της αγοράς Cyber Security συνθέτουν το πρόγραμμα του 1ου Cyber Security summit @ Costa Navarino που θα διεξαχθεί από την BOUSSIAs events στις 14 & 15 Νοεμβρίου 2023.

H εκδήλωση αποτελεί μια μοναδική στην Ελλάδα πρωτοβουλία στο χώρο, ένα σημείο συνάντησης και αλληλεπίδρασης των decision makers του χώρου στην Ελλάδα, που θα διαμορφώσει τη μελλοντική ατζέντα των ελληνικών επιχειρήσεων στην ψηφιακή ασφάλεια, αναδεικνύοντας τις προτεραιότητες, τις ανάγκες και τις λύσεις για τη συνεχή βελτίωση και εξέλιξή τους.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν τα ηγετικά στελέχη εταιρειών-πρωτοπόρων στην ασφάλεια πληροφοριών και υποδομών από όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους, διακεκριμένοι ακαδημαϊκοί, εκπρόσωποι της κυβέρνησης και των θεσμικών φορέων, όπως και ανώτερα διευθυντικά στελέχη εταιρειών παροχής τεχνολογικών υπηρεσιών και λύσεων ψηφιακής ασφάλειας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.