Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Autohellas: Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 14/10/2022, για την έγκριση Επιστροφής Κεφαλαίου ποσού...

Autohellas: Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 14/10/2022, για την έγκριση Επιστροφής Κεφαλαίου ποσού 1 ευρώ ανά μετοχή

Celestyal Cruises

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Autohellas συγκαλεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση τη 14η Οκτωβρίου  2022, με σκοπό την έγκριση επιστροφής κεφαλαίου στους μετόχους της, καθαρού ποσού της  τάξεως του 1 ευρώ ανά μετοχή.  

Για την επίτευξη αυτού απαιτείται αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση  αποθεματικών (προερχόμενων από μερίσματα θυγατρικών και συμμετοχών) και μέρος των  κερδών εις νέο, συνολικού καθαρού ποσού €48.624.764.  

Κατόπιν θα πραγματοποιηθεί ισόποση μείωση μετοχικού κεφαλαίου μέσω διανομής καθαρού  ποσού 1 ευρώ ανά μετοχή στους μετόχους.  

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθεσιμες στο Σχέδιο Αποφάσεων όπως έχει αναρτηθεί στην  ιστοσελίδα της εταιρείας https://www.autohellas.gr/ependytikes-plirofories/anakoinoseis/.  

Υπό την αίρεση της λήψης των απαραίτητων εγκρίσεων, η Autohellas αποσκοπεί στην  ολοκλήρωση της διαδικασίας πριν το τέλος του έτους. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.