Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Έναρξη υλοποίησης της δράσης ανάπτυξης Μητρώου Μεντόρων σε θέματα καινοτομίας και επιχειρηματικότητας...

Έναρξη υλοποίησης της δράσης ανάπτυξης Μητρώου Μεντόρων σε θέματα καινοτομίας και επιχειρηματικότητας από την Περιφέρεια Κρήτης

 

Η Περιφέρεια Κρήτης, στο πλαίσιο υλοποίησης δράσεων για την ανάπτυξη της κουλτούρας επιχειρηματικότητας στα ακαδημαϊκά/ερευνητικά ιδρύματα της Κρήτης και η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στο οικοσύστημα καινοτομίας της Περιφέρειας, καλεί εθελοντές μέντορες να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους για να συμμετέχουν στην καθοδήγηση και υποστήριξη ερευνητικών ομάδων που αναπτύσσουν καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες. 

Η πρόσκληση απευθύνεται σε μέντορες, που θα προέρχονται από ιδιωτικούς, επιχειρηματικούς φορείς, από δημόσιους οργανισμούς, από την ερευνητική / ακαδημαϊκή κοινότητα, κ.α. και η επιλογή τους θα γίνει από Επιτροπή Αξιολόγησης.

Η δημοσίευση της πρόσκλησης γίνεται στο πλαίσιο υλοποίησης του ερευνητικού έργου με τίτλο «Ενίσχυση δράσεων ακαδημαϊκής καινοτομίας και επιχειρηματικότητας στα πλαίσια του Παρατηρητηρίου Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Κρήτης», που υλοποιείται σε συνεργασία με το Πολυτεχνείο Κρήτης, το Πανεπιστήμιο Κρήτης, το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο και το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας, το οποίο συντονίζει τη συγκεκριμένη δράση «ΜΗΤΡΩΟ ΜΕΝΤΟΡΩΝ – Ανάπτυξη μητρώου μεντόρων σε θέματα καινοτομίας και επιχειρηματικότητας», με επιστημονικό υπεύθυνο τον  κ. Γιώργο Παπαμιχαήλ, Διευθυντή του Επιστημονικού Τεχνολογικού Πάρκου Κρήτης (ΕΤΕΠ ΚΡΗΤΗΣ)  (george@stepc.gr)

Ο κάθε επιλεγμένος μέντορας θα αναλάβει την καθοδήγηση επιχειρηματικής ομάδας,  από τις επιλεγμένες ομάδες της δράσης «Φυτώριο Ιδεών» (link  https://ibo.crete.gov.gr/fytwrio-idewn/ ) , οι οποίες προέρχονται από Ακαδημαϊκά και Ερευνητικά Ιδρύματα της Κρήτης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Παρατηρητηρίου: https://ibo.crete.gov.gr/mentroring-call/ και οι σχετικές αιτήσεις θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά έως τις 30/03/2022: https://ibo.crete.gov.gr/mentors-apply/ 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.