Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Τον Απρίλιο του 2022 το νέο ραντεβού του Yachting Volos Festival

Τον Απρίλιο του 2022 το νέο ραντεβού του Yachting Volos Festival

Yachting Volos Festival

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Yachting Volos Festival: Θαλάσσιος Τουρισμός και Γαστρονομία που διεξάχθηκε στο λιμάνι του Βόλου από την Πέμπτη 14 έως την Κυριακή 17 Οκτωβρίου, κερδίζοντας όχι μόνο μεγάλη απήχηση, αλλά και την μετατροπή του event σε ετήσιο θεσμό της Μαγνησίας.

Την έκθεση επισκέφθηκαν πάνω από 10.000 άνθρωποι, ενώ πραγματοποιήθηκαν σημαντικές συναντήσεις μεταξύ των επαγγελματιών του yachting. Ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσίασαν τα δύο workshops που έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου στο πλαίσιο της έκθεσης για τον Θαλάσσιο Τουρισμό και την Γαστρονομία ως «όχημα» διασύνδεσης του τουριστικού προϊόντος με την αγροδιατροφή και τους υπόλοιπους κλάδους παραγωγής.

Στην έκθεση συμμετείχαν όλες οι μεγάλες εταιρείες yachting που δραστηριοποιούνται στην Αθήνα.  Οι άριστες εντυπώσεις και τα θετικά αποτελέσματα του φεστιβάλ αποτυπώνονται στο γεγονός ότι το Yachting Volos Festival ανανεώνει το ραντεβού του στο λιμάνι του Βόλου για τις 14 με 17 Απριλίου του 2022, με στόχο πλέον να διεξάγεται στην περιοχή κάθε άνοιξη, όπως ήταν και αρχικά σχεδιασμένο να συμβεί. Υπενθυμίζουμε πως το 1o Yachting Volos Festival ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί τον Μάιο του 2020 και οι ημερομηνίες μεταφέρθηκαν υποχρεωτικά για το διάστημα 14-17 Οκτωβρίου, λόγω των συνεχιζόμενων μέτρων κατά της πανδημίας.

Στόχος της διοργανώτριας εταιρείας Mact Media Group είναι η συνεχής αναβάθμιση του φεστιβάλ, που θα έχει πάντα στο επίκεντρο τον Θαλάσσιο Τουρισμό και την τουριστική ανάδειξη της Μαγνησίας και της Θεσσαλίας.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο info@mact.gr ή τηλεφωνικά στο 2110129575

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.