Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το IKIES SANTORINI επαναλειτουργεί με νέα δωμάτια και μεγαλύτερη δυναμική

Το IKIES SANTORINI επαναλειτουργεί με νέα δωμάτια και μεγαλύτερη δυναμική

Το IKIES SANTORINI επαναλειτουργεί με νέα δωμάτια και μεγαλύτερη δυναμική

H MODUS & AMPLIO με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την επανέναρξη λειτουργίας του ξενοδοχείου IKIES Santorini τον Μάιο του 2021 (www.ikies.com).

Μετά από ένα χρόνο απουσίας από τα τουριστικά δρώμενα της χώρας, το ξενοδοχείο IKIES Santorini θα επαναλειτουργήσει τον Μάιο του 2021 υπό τη Διεύθυνση της Modus & Amplio. Με πληθώρα αναβαθμισμένων υπηρεσίων και δύο νέα δωμάτια, το ‘The Alchemist’ και το ‘The Shipbuilder’, το πολύβραβευμένο boutique ξενοδοχείο αυξάνει τη δυναμική του σε 13 δωμάτια, σουίτες και μεζονέττες.

Τοποθετημένο στην αρχή της Οίας, το IKIES Santorini αποτελεί το ιδανικό καταφύγιο για να απολαύσει κανείς το δραματικό ηφαιστειακό τοπίο, τη μοναδική θέα προς την καλντέρα και το ηλιοβασίλεμα από την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα της βεράντας με το δικό της Jacuzzi, μακρυά από τα πλήθη της Οίας.

Λαξευμένα μέσα στον ηφαιστιακό βράχο της Σαντορίνης, όλα τα δωμάτια είναι φτιαγμένα με απολύτη αρμονία και σεβασμό στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική και το ανάγλυφο της περιοχής και διαθέτουν ονειρική θέα προς την καλντέρα. Με 13 δωμάτια, πολλά εκ των οποίων με ιδιωτικό Jacuzzi και hammam, το IKIES Santorini ήρθε για να προσφέρει την πολυαναμενόμενη αίσθηση ασφάλειας και ιδιωτικότητας.

Με δύο νέες σούιτες και μεζονέττες στη δυναμική του, το The Shipbuilder’s και το The Alchemist’s, έκαστο με ιδιωτικό jacuzzi και hammam, το IKIES Santorini προσφέρει νέες αναβαθμισμένες υπηρεσίες διαμονής και φαγητού για μία προσωποποιημένη εμπειρία εξερεύνησης της Σαντορίνης.

Τέλος, έχοντας απόλυτη επίγνωση των δυσκολιών της εποχής που διανύουμε, το IKIES Santorini προφέρει ελαστική πολιτική ακύρωσης, με δυνατότητα αλλαγής ημερομηνιών κράτησης χωρίς επιβάρυνση και πλήρους επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση ακύρωσης ταξιδιού λόγω covid-19.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.