Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Πρωτοβουλία της BoatsAdvisor Hub&Events και Kanakis AVisualGroup η φωταγώγηση των Μύλων της...

Πρωτοβουλία της BoatsAdvisor Hub&Events και Kanakis AVisualGroup η φωταγώγηση των Μύλων της Ρόδου

Πρωτοβουλία της BoatsAdvisor Hub&Events και Kanakis AVisualGroup η φωταγώγηση των Μύλων της Ρόδου
Οι ροδιακές εταιρείες BoatsAdvisor Hub&Events (ιδιοκτ. Α.Κωνσταντάρου) και Kanakis AVisualGroup (ιδιοκτ. Μ.Κανάκη), κατόπιν συνεννόησης με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Νότιας Δωδ/σου, ανέλαβαν την πρωτοβουλία στις 24.03 και 25.03.2021 , τιμώντας τα 200 χρόνια από την κήρυξη του Αγώνα για την Ελληνική Ανεξαρτησία, να φωταγωγήσουν δωρεάν τους τρεις μύλους στην Μαρίνα Μανδρακίου, στα χρώματα της ελληνικής σημαίας, με αναπαραστάσεις των ηρώων της Επανάστασης, ταξιδεύοντας τις εικόνες από το νησί μας στα πέρατα του κόσμου μέσω των κοινωνικών δικτύων και των ΜΜΕ.
 
 
Οι διοργανωτές δήλωσαν: “Φέτος, ο ελληνικός λαός γιορτάζει 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, το σημαντικότερο γεγονός στη σύγχρονη ελληνική ιστορία, που οδήγησε στη δημιουργία του ελληνικού έθνους-κράτους. 
 
Τόσο ως επιχειρηματίες, αλλά και ως ενεργοί πολίτες του τόπου μας, θεωρήσαμε χρέος μας να συμμετέχει και το νησί μας στους εορτασμούς, προβάλλοντας την εικόνα του στα πέρατα της γής, δίνοντας μήνυμα εθνικής ενότητας σε μια εποχή που λόγω της πανδημίας οι εορτασμοί ήταν εντελώς διαφορετικοί. 
Ευχόμαστε με το αποτέλεσμα να καταφέραμε να κάνουμε τους απανταχού Ρόδιους να αισθανθούν υπερήφανοι όχι μόνο για την Ελλάδα μας, αλλά και για τον τόπο μας. 
Χρόνια πολλά και πάντα ελεύθεροι!” 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.