Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ο Pierfrancesco Vago της MSC Cruises αναλαμβάνει νέος Πρόεδρος της CLIA παγκοσμίως

Ο Pierfrancesco Vago της MSC Cruises αναλαμβάνει νέος Πρόεδρος της CLIA παγκοσμίως

Ο Pierfrancesco Vago, Επίτιμος Πρόεδρος της MSC Cruises, αναλαμβάνει τη θέση του Προέδρου της Διεθνούς Ένωσης Εταιρειών Κρουαζιέρας (Cruise Lines International Association – CLIA) για τα επόμενα δύο χρόνια, με άμεση έναρξη της θητείας του.

«Εκ μέρους ολόκληρης της κοινότητας της CLIA, συμπεριλαμβανομένων του προσωπικού μας και των μελών μας, θα ήθελα να καλωσορίσω τον κ. Vago και να τον συγχαρώ για το διορισμό του ως Προέδρου της CLIA», δήλωσε η Εκτελεστική Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της CLIA, Kelly Craighead. «Ο κ. Vago είναι ένας οραματιστής ηγέτης της παγκόσμιας κοινότητας κρουαζιέρας και θα επωφεληθούμε πολύ από τις ιδέες και την καθοδήγησή του καθώς προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τις επιπτώσεις της πανδημίας COVID-19 και να υποστηρίξουμε την επανεκκίνηση της κρουαζιέρας, διεθνώς και στις Ηνωμένες Πολιτείες ειδικότερα», κατέληξε.

Ο κ. Vago διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος της MSC Cruises από το 2003 έως το 2013, περίοδος κατά την οποία η εταιρεία παρουσίασε ανάπτυξη πάνω από 800%. Ως Εκτελεστικός Πρόεδρος, συνεχίζει να προωθεί την ανάπτυξη της MSC, παγιώνοντας τη θέση της ως ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους διακοπών κρουαζιέρας στον κόσμο. Καθώς η εταιρεία εδρεύει στη Γενεύη της Ελβετίας, ο κ. Vago θα είναι ο πρώτος Ευρωπαίος που θα υπηρετήσει ως Πρόεδρος της CLIA. Ο ίδιος είχε διατελέσει στο παρελθόν Πρόεδρος της CLIA Europe, το 2014.

«Βρισκόμαστε σε μια εξαιρετικά κρίσιμη στιγμή για τον κλάδο μας παγκοσμίως και αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή και ευγνωμοσύνη για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη των συναδέλφων μου, καθώς εργαζόμαστε για να συνεχίσουμε να δημιουργούμε αξέχαστες εμπειρίες για τους καλεσμένους μας αλλά και ευκαιρίες οικονομικής ανάπτυξης και απασχόλησης για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που συνδέονται με πολλούς τρόπους με τον κλάδο μας», τόνισε ο κ. Vago.

«Με περισσότερα από 200 δρομολόγια που πραγματοποιήθηκαν από το περασμένο καλοκαίρι σε διάφορες αγορές σε όλο τον κόσμο, όλα με αυστηρά μέτρα για την προάσπιση της δημόσιας υγείας, έχουμε αποδείξει ότι είναι δυνατή η επανέναρξη της κρουαζιέρας. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με την ηγεσία της CLIA και με όλους τους συνεργάτες μας στον κλάδο για να συνεχίσουμε αυτήν την πορεία και να βοηθήσω ώστε να διασφαλίσουμε ένα δυναμικό μέλλον για όλη τη βιομηχανία», πρόσθεσε ο ίδιος.

Ο κ. Vago αναλαμβάνει τη θέση του Προέδρου της CLIA παγκοσμίως μετά από μια πρωτοφανή χρονιά για την κρουαζιέρα και για ολόκληρο τον ταξιδιωτικό τομέα. Κοιτάζοντας μπροστά, η CLIA και τα μέλη της παραμένουν επικεντρωμένοι στο να συνεχίσουν να προωθούν την επανέναρξη της κρουαζιέρας σε όλο τον κόσμο αλλά και να επενδύουν στη διαρκή δέσμευσής της για περιβαλλοντική βιωσιμότητα.

Ο νέος Πρόεδρος της CLIA διαδέχεται τον Adam Goldstein, ο οποίος ολοκλήρωσε πρόσφατα τη δεύτερη θητεία του στη συγκεκριμένη θέση. Ο κ. Goldstein θα συνεχίσει να ασχολείται με τη δραστηριότητα και συμμετοχή του σε νεοφυείς επιχειρήσεις τεχνολογίας και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

«Ήταν τιμή μου να υπηρετήσω ως Πρόεδρος της CLIA παγκοσμίως τα τελευταία δύο χρόνια και είμαι περήφανος για όλα όσα έχουμε επιτύχει μαζί, ακόμη και αν έχουμε αντιμετωπίσει πρωτοφανείς προκλήσεις», δήλωσε ο κ. Goldstein και πρόσθεσε: «Γνωρίζω τον Pierfrancesco Vago για πολλά χρόνια και είμαι τυχερός που τον θεωρώ φίλο μου. Εύχομαι σε εκείνον, σε όλους στην CLIA και σε όλο τον κλάδο, τεράστια επιτυχία. Πιστεύω πραγματικά ότι τα καλύτερα έρχονται για τον ξεχωριστό κλάδο της κρουαζιέρας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.