Αρχική Δήμοι Η παράταξης ‘’Σαρωνικός αύριο’ σχετικά με το ΚΑΠΗ της Παλαιάς Φώκαιας

Η παράταξης ‘’Σαρωνικός αύριο’ σχετικά με το ΚΑΠΗ της Παλαιάς Φώκαιας

Ο κ Ηλίας Μπουκοβάλας, Δημ. Σύμβουλος καθώς και η κα Πολυξένη Κοψολαίμη, ο κ. Αθανάσιος Παπουτσής, ο κ. Παναγιώτης Καστριώτης Τοπ. Σύμβουλοι της παράταξης ‘’Σαρωνικός αύριο’’ έκαναν την παρακάτω δήλωση σχετικά με το ΚΑΠΗ της Παλαιάς Φώκαιας

«Με κινήσεις αυθαίρετες και εν κρυπτώ, με ψέματα για δήθεν αποφάσεις της Διοικούσας Επιτροπής και με περίσσεια προχειρότητα διαλύεται το ΚΑΠΗ της Παλαιάς Φώκαιας.

Eρωτώ:

Ποιος, με ποια νομιμοποίηση και γιατί αποφασίζει για το ΚΑΠΗ ωσάν να είναι το σπίτι του;

Με ποιου εντολή και με τι σκοπό μεταφέρθηκαν τη βράδυ της Κυριακής (22/11) όλα τα πράγματα του ΚΑΠΗ σε χώρο που ανήκει σε μέλος της Διοικούσας Επιτροπής και υποψήφιο τοπικό σύμβουλο της παράταξης Φιλίππου;

Με ποιου εντολή σήμερα (24/11) ξανα-μεταφέρονται τα πράγματα -σύμφωνα με πληροφορίες μας- στην αποθήκη του Δήμου;

Όπως έγινε σαφές από την παράταξή μας και τον επικεφαλής Γιώργο Σωφρόνη στο χτεσινό Δημοτικό Συμβούλιο στεκόμαστε απέναντι σε αυθαιρεσίες και προχειρότητες που θέτουν σε διακινδύνευση την περιουσία και την ίδια την υπόσταση του ΚΑΠΗ.

Αναμένουμε την επίσημη εξήγηση που δεν δόθηκε στο χτεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, όπως επίσης αναμένουμε και τις επίσημες θέσεις των Δημοτικών Συμβούλων, κυρίως όσων εκλέγονται στην Παλαιά Φώκαια.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.