Αρχική Βραβεία Med Chef’s Competition

Med Chef’s Competition

Ο 3ημερος διαγωνισμός Med Chef’s Competition, που θα πραγματοποιηθεί στο ΣΕΦ 21-23 Φεβρουαρίου, 2020, αφορά επαγγελματίες Chef μάγειρες και pastry Chef ζαχαροπλάστες καθώς και σε μαθητές σχολών από την Ελλάδα και τις χώρες της Μεσογείου.

Οι διαγωνιζόμενοι θα κληθούν να διαγωνισθούν σε διάφορες κατηγορίες πιάτων όπως κρεατικά , θαλασσινά, Ελληνική και Μεσογειακή κουζίνα, Vegan, ζυμαρικά, αρτοσκευάσματα , παραδοσιακά Ελληνικά γλυκά, γλυκά εστιατορίου και άλλες κατηγορίες που μπορείτε να δείτε αναλυτικά στην ιστοσελίδα του Διαγωνισμού.

Ο 1ος Μεσογειακός διαγωνισμός για Chef και Pastry Chef τελεί υπό την αιγίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας Worldchefs και της Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων & Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος, εφαρμόζοντας το σύστημα βαθμολόγησης Worldchefs Competition Management System που διασφαλίζει το αδιάβλητο του διαγωνισμού αλλά και Υπουργείων και αρμόδιων Φορέων.

Στο χώρο του Διαγωνισμού θα στηθούν 10 πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες για το διαγωνισμό μαγειρικής και 10 πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες για το διαγωνισμό ζαχαροπλαστικής επίσης θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για έτοιμα εκθέματα και μία σύγχρονη κουζίνα στην οποία θα παρουσιάζονται εξειδικευμένα masterclasses.

Το κοινό θα μπορεί να παρακολουθήσει Live τους διαγωνισμούς, από τις ειδικά διαμορφωμένες εξέδρες, αλλά και τις γιγαντοοθόνες. Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν Αρχιμάγειρες & Αρχιζαχαροπλάστες, Μάγειρες & Ζαχαροπλάστες, Νέοι επαγγελματίες μάγειρες & ζαχαροπλάστες έως 25 ετών, Σπουδαστές  με ιδιωτική συμμετοχή καθώς και Ιδιωτικές & δημόσιες σχολές τουριστικών επαγγελμάτων.’’

Χώρες που έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι η Αμερική, η Κύπρος, η Τουρκία, η Πολωνία, η Νορβηγία, η Τυνησία, η Αλβανία, το Ισραήλ, η Ιταλία, η Ρουμανία και αναμένονται πολλές ακόμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.