Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ο Υφυπουργός Τουρισμού στο Δ.Σ του ΞΕΕ

Ο Υφυπουργός Τουρισμού στο Δ.Σ του ΞΕΕ

Celestyal Cruises

Με επίσημο προσκεκλημένο τον Υφυπουργό Τουρισμού κ. Μάνο Κόνσολα συνεδρίασε την περασμένη Τετάρτη το Δ.Σ του ΞΕΕ. 

Κατά τη συνεδρίαση συζητήθηκαν διεξοδικά όλα τα μεγάλα θέματα του κλάδου, με ειδική έμφαση:

– στις βραχυχρόνιες μισθώσεις και την ανάγκη ρύθμισης του ανεξέλεγκτου τοπίου,

– στα πνευματικά δικαιώματα, με στόχο τον εξορθολογισμό τους σε ένα υγιές πλαίσιο,

– στο φόρο διαμονής, όπου εκφράστηκε η πάγια θέση του ΞΕΕ για κατάργησή του και εν τω μεταξύ να έχει ανταποδοτικό χαρακτήρα, με τη διάθεση των σχετικών πόρων για την τουριστική προβολή της χώρας στις παγκόσμιες αγορές.

Επίσης συζητήθηκαν η αναβάθμιση της λειτουργίας των Περιφερειακών Υπηρεσιών Τουρισμού και η Τουριστική Εκπαίδευση που εμπίπτουν στις κύριες αρμοδιότητες του Υφυπουργού και ο κ. Κόνσολας ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ του ΞΕΕ για τις σχεδιαζόμενες πολιτικές του Υπουργείου.

Μετά το τέλος της συνεδρίασης, ο Πρόεδρος του ΞΕΕ κ. Αλέξανδρος Βασιλικός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Με πολλή χαρά υποδεχθήκαμε στη συνεδρίαση του Δ.Σ του ΞΕΕ, τον Υφυπουργό Τουρισμού κ. Μάνο Κόνσολα, καλό γνώστη των θεμάτων και των προσώπων στον κλάδο μας. Είχαμε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και παραγωγική συζήτηση για τη δρομολόγηση λύσεων στα σοβαρά ζητήματα που μας απασχολούν, συμφωνώντας για το σκοπό αυτό να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο τη συνεργασία μας, στο πλαίσιο του ρόλου του ΞΕΕ ως θεσμικού συμβούλου της Πολιτείας”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.