Αρχική Αθλητικά Η αυλαία για τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας ανοίγει

Η αυλαία για τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας ανοίγει

Η αυλαία για τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας ανοίγει, παραδοσιακά πιά, με τα εγκαίνια της ATHENS HALF MARATHON EXPO, τέσσερις ημέρες νωρίτερα στις 14 Μαρτίου στο υψηλών προδιαγραφών εκθεσιακό κέντρο HELEXPO MAROUSSI ενώ ο αγώνας ως γνωστό θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου.

Παράλληλα με την Έκθεση του Ημιμαραθωνίου Αθήνας, θα διεξαχθεί και η Έκθεση “SPORTS SHOW”, μία άρτια διοργάνωση στο επίκεντρο της οποίας βρίσκεται ο αθλητής και οι ανάγκες του. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων, εμπλουτισμένο με αθλητικές εκδηλώσεις και events. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για μία μοναδική εμπειρία με απώτερο σκοπό να μυήσει τους επισκέπτες στον υπέροχο κόσμο των sports & hobbies.

οσοι επισκεφθούν την EXPO θα έχουν την ευκαιρία το τριήμερο 14-16 Μαρτίου, να δουν πρώτοι και από κοντά αλλά και να προμηθευτούν τα νέα αθλητικά και δρομικά είδη και αξεσουάρ, τα προϊόντα, τις υπηρεσίες διατροφής και άσκησης που συμπληρώνουν τις ανάγκες κάθε δρομέα και φίλου του αθλητισμού.

Στις εκθέσεις θα συμμετάσχουν οι κορυφαίες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά στους τομείς της αθλητικής ένδυσης, υπόδησης και εξοπλισμούς ομάδων, καθώς και διατροφής ενώ διοργανωτής της ATHENS HALF MARATHON EXPO είναι η εταιρεία Be-Best.

Ωράριο Λειτουργίας της EXPO:
Πέμπτη: 14/03: 13.00-20.00
Παρασκευή:15/03: 10.00-20.00
Σάββατο:16/03: 10.00-20.00

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.