Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Save the Date | 24-1-2019 | Wyndham Grand Athens Hotel

Save the Date | 24-1-2019 | Wyndham Grand Athens Hotel

Στο 1ο Συνέδριο BnB Guest, της Smart Press, για την Οικονομία Διαμοιρασμού & την Βραχυχρόνια Μίσθωση, θα αναζητηθούν οι απαντήσεις και θα δοθούν λύσεις, προκειμένου όλοι όσοι ασχολούνται με αυτήν να επωφεληθούν προσφέροντας καλύτερες υπηρεσίες και να μεγιστοποιήσουν τα οφέλη τους.

Το Συνέδριο απευθύνεται σε όλους όσοι εμπλέκονται, ιδιώτες ή εταιρείες, στην Οικονομία Διαμοιρασμού και τη Βραχυχρόνια Μίσθωση, σε όσους μισθώνουν ή σκοπεύουν να μισθώσουν τα ακίνητά τους και επιθυμούν να ενημερωθούν για τις τρέχουσες, αλλά και τις μελλοντικές εξελίξεις.

Απευθύνεται επίσης στους θεσμικούς παράγοντες, τους επαγγελματίες του τουρισμού, του εμπορίου και της αγοράς real estate, επενδυτικές και κατασκευαστικές εταιρείες, τους ιδιοκτήτες μικρών ξενοδοχείων και ξενώνων, τους προμηθευτές εξοπλισμού και υπηρεσιών και γενικά σε όσους έχουν αντιληφθεί τα οφέλη από την διαρκώς αναπτυσσόμενη τουριστική αγορά.

Περισσότερες πληροφορίες αλλά και την σχετική φόρμα εγγραφής για να παρακολουθήσετε δωρέαν το Συνέδριο, μπορείτε να βρείτε στο www.bnbguest.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.