Αρχική Γαστρονομία Thessaloniki Food Festival – Athens Edition 2018

Thessaloniki Food Festival – Athens Edition 2018

Thessaloniki Food Festival - Athens Edition 2018

12,13,14 Oκτωβρίου
Πλατεία Κοτζιά, Αθήνα
Παρασκευή 18.00 – 24.00
Σάββατο, Κυριακή : 12.00 – 24.00
Είσοδος: Ελεύθερη

O Δήμος Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τουρισμού στα πλαίσια οργάνωσης του επόμενου Thessaloniki Food Festival στοχεύουν να προωθήσουν για δεύτερη χρονιά το ίδιο το φεστιβάλ αλλά και την πόλη της Θεσσαλονίκης στο κοινό της Αθήνας μέσω της τοπικής γαστρονομίας και επιχειρηματικότητας.

Για το σκοπό αυτό και σε παραγωγή της δημιουργικής ομάδας Soulfood Thessaloniki θα πραγματοποιηθεί ένα γαστρονομικό τριιήμερο από τις 12 μέχρι και 14 Οκτωβρίου στην καρδιά της Αθήνας. Συγκεκριμένα, η πλατεία Κοτζιά θα φιλοξενήσει τις κορυφαίες επιχειρήσεις εστίασης και αναψυχής της Θεσσαλονίκης προς τέρψη των κατοίκων της πρωτεύουσας.

Στόχος να έρθει το Αθηναϊκό κοινό σε επαφή με τις Θεσσαλονικίωτικες γεύσεις μέσα από ένα food village με signature προϊόντα, παραδοσιακές συνταγές, μοντέρνες κουζίνες και υπέροχα gardens με μουσική και δράσεις για το κοινό.

Εξάλλου η ιστορία των γεύσεων της Θεσσαλονίκης μας ελκύει όλους καθώς πρόκειται για μια πόλη “σταυροδόμι των λαών”, η οποία τα παλιότερα χρόνια υπήρξε κοιτίδα πολυπολιτισμικότητας , κατι που και σήμερα έχει διατηρηθεί μέσω των “γεύσεων” της.  Μπαχάρια, αρώματα, πρώτες ύλες και συνταγές απ’ όλο τον κόσμο θα γεμίσουν την ψυχή μας και θα απογειώσουν τον ουρανίσκο μας.

Καλή Όρεξη Καρντάσια!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.