Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Between the Seas: 3 σύγχρονες χορογράφοι από τη Μεσόγειο στο Κάστρο Μονεμβασίας

Between the Seas: 3 σύγχρονες χορογράφοι από τη Μεσόγειο στο Κάστρο Μονεμβασίας

Σε ένα μέρος που το κάλλος συναντά την ιστορία, στο επιβλητικό Κάστρο Μονεμβασίας, στις 8 και 15 Σεπτεμβρίου ο Mεσογειακός οργανισμός Between the Seas σε συνεργασία με τον πολιτιστικό χώρο Κυμοθόη θα συστήσει στο ελληνικό κοινό τρεις σύγχρονες, βραβευμένες χορογράφους από τη Μεσόγειο.

Η Rachel Erdos, η Paula Quintana και η Ravid Abarbanel θα φιλοξενηθούν για δύο εβδομάδες, από τις 2 μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου, στη Μονεμβασία, όπου θα δουλέψουν πάνω σε νέα έργα τους. Στις 8 και 15 Σεπτεμβρίου στις 9:30 μ.μ. θα παρουσιάσουν το αποτέλεσμα της δουλειάς τους μέσα από δύο ανοιχτές για το κοινό παραστάσεις με φόντο το μαγευτικό σκηνικό του Κάστρου Μονεμβασίας.

8 & 15 Σεπτεμβρίου

Ώρα έναρξης: 21.30

Είσοδος Ελεύθερη

Πληροφορίες: betweentheseasfestival@gmail.com

 

Ανοιχτή πρόβα και masterclass

Παράλληλα με την προετοιμασία και την παρουσίαση των παραστάσεων η Ισραηλινή χορογράφος Rachel Erdos θα πραγματοποιήσει στις 8 και 9 Σεπτεμβρίου ένα τρίωρο masterclass και μία ανοιχτή πρόβα που θα απευθύνεται σε επαγγελματίες χορευτές και χορογράφους. Το κόστος συμμετοχής για το masterclass είναι 80 ευρώ.

Πληροφορίες/εγγραφές: betweentheseasfestival@gmail.com

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.