Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ξεναγοί της Ελλάδας οι Ισπανοί

Ξεναγοί της Ελλάδας οι Ισπανοί

Η φωτογραφία προέρχεται από την ηλεκτρονική σελίδα της εκπομπής Españoles en el mundo της κρατικής τηλεόρασης της Ισπανίας

Πέντε Ισπανοί που κατοικούν στη χώρα μας, η Maria, o Antonio, η Lucia, η Cristina και η Helena, ξεναγούν τους συμπατριώτες τους σε διάφορα μέρη της Ελλάδας μέσα από τη δημοφιλή εκπομπή «Españoles en el mundo», που προβάλλεται στην κρατική τηλεόραση της Ισπανίας για 19 συνεχόμενες σεζόν.

Οι εμπειρίες των ισπανών φιλοξενουμένων μας, οι οποίοι επέλεξαν την πατρίδα μας για να ζήσουν, αναμειγνύονται με εικόνες της Ελλάδας και με ανάλαφρο και διασκεδαστικό τρόπο προβάλλουν έναν ελκυστικό τουριστικό προορισμό στους συμπατριώτες τους.

Η εκπομπή αποτελεί παραγωγή της εταιρείας Secoya Contenidos και υλοποιήθηκε με τη συνεργασία του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας Μαδρίτης, του Γραφείου ΕΟΤ Γαλλίας-Ισπανίας-Πορτογαλίας, που προσέφερε τη φιλοξενία των δημοσιογράφων στην Αθήνα, και του Τμήματος Υποστήριξης Διεθνών Μέσων Ενημέρωσης της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, που μερίμνησε για την έκδοση των αδειών κινηματογράφησης σε αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία, λιμάνια κ.λπ.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν από τις 16 έως τις 26 Μαρτίου 2018 και η εκπομπή, διάρκειας 50 λεπτών, προβλήθηκε στην ισπανική τηλεόραση στις 24 Μαΐου 2018.

Σταθμοί της εκπομπής, η Λάρισα, τα Μετέωρα, ο Βόλος, το Πήλιο, οι Θερμοπύλες, η Αθήνα (Πλάκα, Μοναστηράκι, Βαρβάκειος, Αναφιώτικα, Ακρόπολη, Λυκαβηττός, πλατεία Συντάγματος, νυχτερινή ζωή), ο Πόρος, η Ύδρα, ο ισθμός της Κορίνθου, το Ναύπλιο και η Επίδαυρος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.