Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η τηλεοπτική σειρά «EDEN», είναι η πρώτη που εντάσσεται στον νέο νόμο

Η τηλεοπτική σειρά «EDEN», είναι η πρώτη που εντάσσεται στον νέο νόμο

Η τηλεοπτική σειρά «EDEN» (μίνι σειρά έξι επεισοδίων, γαλλογερμανικής παραγωγής), η οποία διαπραγματεύεται το προσφυγικό δράμα στη σημερινή Ευρώπη, είναι η πρώτη τηλεοπτική σειρά που εντάσσεται στον νέο νόμο 4487/2017, περί ενίσχυσης οπτικοακουστικών παραγωγών.

Η προβολή της υπολογίζεται για τον Φεβρουάριο του 2019 από το γνωστό γαλλογερμανικό κανάλι ARTE.

Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, ανέφερε σχετικά: «Η πρώτη απόφαση υπαγωγής τηλεοπτικής σειράς στο νέο πλαίσιο στήριξης της οπτικοακουστικής παραγωγής στη χώρα μας, επιβεβαιώνει τη σωστή και αποτελεσματική λειτουργία τόσο του ΕΚΟΜΕ όσο και του μηχανισμού υποδοχής αιτήσεων, όπως τον θέσαμε σε λειτουργία μερικές εβδομάδες πριν. Η αρχή έγινε. Η συνέχεια αναμένεται ακόμα πιο εντυπωσιακή, με βάση τα θετικά μηνύματα που λαμβάνουμε. Με τη στήριξη της οπτικοακουστικής παραγωγής, δημιουργούμε νέες θέσεις εργασίας στον κλάδο, αυξάνουμε τα έσοδα σε μια σειρά από τομείς της οικονομίας, δημιουργούμε τη νέα εικόνα της Ελλάδας και δίνουμε επιπλέον ώθηση στον Τουρισμό. Η Ελλάδα θα πρωταγωνιστήσει και στα οπτικοακουστικά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.