Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ευχαριστήριο μήνυμα από τον Γενικό Γραμματέα ΕΟΤ για την εθελοντική προσφορά του...

Ευχαριστήριο μήνυμα από τον Γενικό Γραμματέα ΕΟΤ για την εθελοντική προσφορά του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ, Κωνσταντίνος Τσέγας, ευχαριστεί τον πρεσβευτή του ελληνικού τουρισμού Γιάννη Αντετοκούνμπο για τη δωρεάν και εθελοντική προσφορά του να πρωταγωνιστήσει στο νέο σποτ του ΕΟΤ.

«Εκ μέρους του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον πρεσβευτή του ελληνικού τουρισμού Γιάννη Αντετοκούνμπο για τη δωρεάν και εθελοντική προσφορά του να πρωταγωνιστήσει, μετά από πρόταση της Υπουργού Τουρισμού, κας Έλενας Κουντουρά, στο νέο σποτ του ΕΟΤ για την παγκόσμια προβολή της Ελλάδας.

Το νέο σποτ έχει ήδη κάνει το «γύρο του κόσμου», τόσο μέσω των κοινωνικών δικτύων, όσο και των μεγάλων διεθνών ειδησεογραφικών και θεματικών ΜΜΕ, ενισχύοντας θετικά την θερινή τουριστική περίοδο της Ελλάδας και τις κρατήσεις τελευταίας στιγμής.

Κατόπιν ενεργειών της Κεντρικής Υπηρεσίας και των Γραφείων Εξωτερικού του ΕΟΤ το νέο σποτ, όπου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προσκαλεί όλο τον κόσμο να επισκεφτεί και να γνωρίσει την πατρίδα μας 365 ημέρες τον χρόνο, καταγράφει σε διάστημα λίγων ημερών εξαιρετικά μεγάλη απήχηση παγκοσμίως.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.